Maaliskuun puoliväli viimein ylitetty, joten pikkuhiljaa voidaan alkaa suunnittelemaan vaatekaapin siirtymistä kevääseen. Jeeee!!! Tämä on kyllä kaikista vuodenaikojen vaihdoksista se paras.

Mutta tällä postauksella en nyt aikonut saada sua räjäyttämään sun pankkitiliä. Ehkä enemmänki päinvastoin. Tottakai sitä haluaa jotain uuttakin ostella, kun sesonki vaihtuu. Voit kuitenki vielä pitkään hyödyntää sun talvella tekemiä vaatehankintoja. Niitä ei kaikkia kannata siis pakata pois. Talvitakit on ainoastaan niitä, jotka joutaa pian pois. Pois, kauas pois eteisnaulakosta. Ihanaa!! Mutta muut sun olemassa olevat vaatteet voi oikein käytettyinä tehdä sulle "uuden" vaatevalikoiman uuteen sesonkiin.

Ja se tapahtuu näin...

Ensimmäiseksi: Tyhjennä


Tyhjennä koko vaatekaappi sängylle. Vaikka se tuntuu pelottavalta ajatukselta, älä skippaa tätä. Kun tyhjennät kaiken, sun on pakko käydä jokainen vaate läpi. Sillon myös vaatekaapin järjestyksestä tulee automaattisesti siisti.

Mitkä oli niitä sun lemppariostoksia tänätalvena? Jätä komeroon kaikki ne vaatteet, joita rakastit ostohetkestä lähtien ja joita haluaisit käyttää vielä pitkään. Kaikki muut joutaa pois vaatekaapista hyvään talvisäilöön tai kierrätykseen.

Toiseksi: Pura vanha kevätvarasto


Ota esille kaikki jo omistamasi kevätvaatteet, -kengät ja -asusteet. Tyylikkyys ei ole järjetöntä shoppailua. Ei tosiaankaan. Kaikkea uutta on aina mukava ostaa, se on selvää. Mutta lähinnä tällä tarkoitan sitä, että sun ei tarvitse ajaa itseesi vararikkoon, että voisit olla tyylikäs. Moni ei edes yritä alkaa panostamaan pukeutumiseen vain siksi, että pelkää sen olevan iso taloudellinen uhraus. Onneksi se ei ole niin. Aina löytyy keino saada joku vanha tuntumaan uudelta stailaamalla se eri tavalla.

Nyt kun tiedät, mitä talvihankintoja haluat vielä käyttää pitkälle kevääseen ja kun olet tuonut esille viime vuoden kevätvaatteet, on tullut aika tehdä vähän taikoja.

Kolmanneksi: Stailaa


Yhdistele talvi ja kevätvaatteita kokonaan uusiksi asukokonaisuuksiksi. Usko pois, se saa sun vaatteet tuntumaan yhtäkkiä ihan uusilta.

Esimerkiksi

Tee sun lempineuleesta keväinen kombo:
Stailaa kauniit saappaasi nyt myös hameiden kanssa:Neljänneksi: Järjestä


Laita nyt kaappiin koko sun uusi kevätvaatevalikoima, joka siis koostuu sekä viimekevään, että tämän talven lempivaatteistasi. Älä kuitenkaan iske niitä sinne vain johonkin järjestykseen, vaan tee se hyvällä suunnitelmalla. Kun vaatteet on järkevässä järjestyksessä, asujen kasaaminen sujuu huomattavasti helpommin ja nopeammin. Postauksesta 6 Askelta Upeaan Pukeutumiseen Nopeasti voit lukea siitä lisää.

Käytä vaatekaapin järjestelyssä apuna vaatelaatikoita, ripustimia, tankoja, naulakoita ja koukkuja. Näitä löydät varmasti eniten ja edullisimmin Ikeasta. Hyviäärjestelyideoita löytyy paljon esim Pinterestistä.

ARVONTA!

Halusin motivoida sua vielä lisää vaatekaapin kevätsiivoukseen. Kuten jo ylhäällä mainitsin, Ikeasta löytyy paljon kaikkea hyödyllistä vaatekaapin järjestämiseen. Nyt sulla on mahdollisuus voittaa 40 €:n arvoinen lahjakortti IKEA tavarataloon. Näin osallistut arvontaan:

1. Kommentoi oma sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. (Huomaa, että minä hyväksyn kommentit, ennen kuin ne näkyy blogissa)

2. Seuraa Instagramissa @niinaboman (sinne saat aina ensimmäisenä tiedon uusimmista postauksista)

Arvonta aika on 27.3.-3.4.2019. Voi kommentoida joko julkisena lukijana tai anonyyminä.
Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Jos voittajasta ei kuulu viikon sisällä, arvonta suoritetaan uudelleen. 

Paljon onnea arvontaan, Mon Amie! <3 

Arvonta on päättynyt! Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.