Kauneudenhoito

Marraskuun LivBox on saapunut kaikille tilaajille. Tämä kauneuspaketti oli uusi tuttavuus mullekin ja nyt täytyy sanoa että onnistui piristämään tätä nuutunutta äitiä. Pienellä rahalla niin paljon iloa. Ja tämä oli rehti mielipide, ei maksettua mainontaa :D

Tuotteet oltiin pakattu suloisesti vaaleanpunaiseen paperiin. Boksin avattua hieroin vain käsiäni innostuneena yhteen samalla kun silmäilin kaikkia ihania tuotteita.  En tiennyt mihin iskisin kiinni ensimmäisenä.

Boxi piti sisällään

1. Schwarzkoph Got2B -hiuskiinne
2. Dermosil -huulikiilto
3. Flower by Kenzo -tuoksutesteri
4. Korres White Tea -puhdistusgeeli
5. Sosar Sacred Forest Peal Mask
6. Lumene VALO -silmänympärysvoide

LivBox marraskuu 2016

Kaikki tuotteet olivat minulle uusia tuttavuuksia. Muutama tuote oli erityisesti mieleisiä ja haluaisinkin paneutua niihin vähän enemmän.

Lumene

Lumenen uudistunut sarja on pyörinyt eri blogeissa paljon viime aikoina. Enkä ihmettele. Lumene on onnistunut tekemään tuotteista ulkonäöltään esteettisiä ja markkinoinnista vetovoimaista. 

Viimein pääsin testaamaan yhtä Valo-sarjan tuotteista. Tämä heleyttävä ja korjaava silmänympärysvoide lupaa virkistävää kosteutusta tehokkaalla Beautifye -teknologialla. Apuaineina voiteessa on käytetty pohjoista lakkaa yhdessä C-vitamiinin kanssa.

Livbox

Boksin sisältä paljastui perinteinen silmänympärysvoidetuubi vähemmän perinteisellä pumppuannostelijalla. Mikä suloisuus! puolikkaalla painalluksella saa helposti sopivan kokoisen nokareen yhdelle silmälle.

Voide tuntuu iholla virkistävältä, ja vasten epäilyksiä on viikossa onnistunut häivyttämään tummia silmänalusiani ja tasoittamaan turvotusta. Tämän rakkauspakkauksen käytän ilolla loppuun.

Sosar Sacred Forest Peal Mask

Tämä turvenaamio lupaa tasapainottaa ihon talineritystä, joko lisäämällä tai vähentämällä sitä. Sen sanotaan myös hidastavan ihon ikääntymistä, syväpuhdistavan ja kosteuttavan. Naamiota voidaan käyttää kasvoilla, päänahalla ja vartalolla.

LivBox testissä

Hoitonaamiota testattuani, heti pesun jälkeen iholla oli selvästi vähemmän kiristystä kuin normaalisti. Kasvot myös kuulsivat kauniisti. Ja jos tämän kuivan korpun saa kuultamaan, ei todellakaan voi puhua mistään tusinatuotteesta.

Seuraavana aamuna iholla oli huomattavasti vähemmän hilseilyä näkyvissä. Muutaman päivän jälkeen iho palautui vanhaan, enkä malta odottaa että pääsen taas leikkimään mustanaamiota.

Hassua, että yksi tuote voi käydä sekä kuivalle että rasvaiselle iholle. En ihmettele yhtään että tuotteen hintalappu on rapsakka: 46,90 € / 150 ml. Tästä ihmeturpeesta voi kyllä maksaakin vähän enemmän.

Nyt sitten vain jännitetään joulukuun LivBoxin saapumista. Sinäkin pääset tilaamaan omasi täältä. LivBox on myös oiva lahjaidea Pukin konttiin.

Livbox

Ilokseni pääsen arpomaan vielä joulukuun LivBoxin lukijoilleni. Voin paljastaa, että sieltä löytyy ainakin täysikokoinen meikkituote meikkibrändiltä, jota ei ole saatavilla Suomesta.

Osallistua voit laittamalla sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään.

Arvonta suoritetaan tulevana sunnuntaina 27.11.2016 klo 21.00.

Paljon onnea arvontaan! :)

Yhteistyössä
Livbox