Tässä kuussa haluan murtaa sun kaikki luulot siitä, että äiti tai muuten vain kiireinen nainen ei voisi näyttää hyvältä ja tyylikkäältä kiireen takia. Viimeksi kerroin 6 askelta tyylikkään asun kasaamiseen nopeasti. Tänään haluan puhua niistä pikku kikoista, joilla saman tien parannat sun olemusta ja teet itsestäsi tyylikkäämmän näköisen.

1. Valkaise hampaasi


Tätä monikaan ei tule ajatelleeksi, mutta puhdas hymy on ensimmäinen asia, joka tekee ihmisestä siistin näköisen. Olet ehkä joskus haaveillutkin hampaiden valkasusta, mutta ehkä sitten hinnan takia jättänyt sen tekemättä. Nykyään onneksi löytyy halvempiakin tapoja saada hampaista valkoset. Itse näin suuren eron kun vaihdoin sähköhammasharjaan ja ostin siihen valkaisevan harjaspään. Lisäksi käytän laadukkaita valkaisevia hammastahnoja. Luulin ettei niistä ole hyötyä, mutta kun kerran vaihdoin tavalliseen hammastahnaan alko hymy nopeesti kellertää.

Nykyään myös monet kauneushoitolat tarjoaa hampaiden valkaisua hoidon yhteyteen ja niillä nyt ainakin saat hampaista upean valkoiset 100 - 200 eurolla.

Aika uusi juttu on ns. hampaiden valkaisuteipit, joita ajattelin itse seuraavaksi kokeilla. Niitä käytetään kuuriluontoisesti kahden viikon ajan joka yö. Yksi kuuri maksaa tällä hetkellä n. 38 €. Näitä on kehuttu paljon, joten itse olen vähintäänkin odottavainen. Tulen sitten raportoimaan, kun saan teipit kotiin asti.

2. Hanki imartelevat aurinkolasit


Kevään ja kesän lähestyessä, mutta myös aurinkoisina talvipäivinä kasvonpiirteisiisi sopivat luottolasit viimeistelevät sun lookin upeaksi vaikka sulla olis päällä vain farkut ja t-paita. Arskat antavat anteeksi myös huonosti nukutun yön ja kiireisen aamun kun aikaa meikille ei ole.


3. Kiinnitä huomiota leikkauksiin


Se millaisia vaatteita ostat on pukeutumisessa loppupeleissä se kaikkein tärkein asia. Kun opit etsimään tietynlaisia vaatteita voit löytää halvalla laadukkaita ja ns. kalliin näköisiä vaatteita. Olet saattanut nähdä sellaisia joillain instasuosikeilla tai bloggaajilla ja ajatellut, että hyvähän se noiden on, kun on varaa ostella kaikkea kallista. Mutta itseasiassa voit löytää samannäköisiä vaatteita yhtälailla Hennesistä kuin Boozt.comista. Sinun täytyy vaan alkaa kiinnittää huomiota tiettyihin asioihin vaatteissa, kuten

  • istuvuus, vääränkokoinen vaate ei koskaan imartele
  • kaula-aukko, väljät kaula-aukot tekee yläosasta halvemman näköisen
  • hartiasaumat, vältä käsivarsissa roikkuvia hartiasaumoja, suosi klassisia hartialinjan mukaisia leikkausia
  • materiaali, älä osta ja käytä nukkaisia materiaaleja

4. Sujauta paidan helma housujen sisään


Näin pieni asia voi tehdä ihan todella suuren muutoksen. Jopa pelkän etuosan laittaminen housujen sisään usein riittää tekemään lookista huolitellumman. Muuten oikein passeli asu saattaa jäädä tylsän ja keskeneräisen näköiseksi.


5. Pidä huolta ryhdistäsi


Apua! Tämä on oma heikko kohtani. Huono ryhti rikkoo koko habituksesi vaikka olisit päästä varpaisiin hienosti laittautunut ja pukeutunut. Treenaa vatsa- ja selkälihaksiasi pari kertaa viikossa ja ryhtisi alkaa parantumaan automaattisesti.

6. Tasapainota


Hyvä nyrkkisääntö on: rentoa istuvan kanssa, lyhyttä pitkän kanssa, sensuellia konservatiivisen kanssa, naisellista maskuliinisen kanssa. Esim yhdistä tyköistuva paita väljempien housujen kanssa, tai pue ylipolven saappaat lämpimän svetarin tai neulemekon kaveriksi. Yhdistelemällä toisilleen vastapareja pääset asussa tasapainoon, etkä voi mennä pieleen.


7. Pidä kyntesi siisteinä


Itse kannatan henkeen ja vereen käydä kerran-pari kuussa laitattamassa kyntesi. Siistit kynnet tekevät sinusta huolitellun näköisen. Niin paljon kuin käytät käsiäsi päivän aikana yhtä monta kertaa joku saattaa kiinnittää niihin huomiota. Hiusten sipaisu korvan taakse, kassalla maksaminen, takin napitus... kaikki nämä on niitä hetkiä kun kätesi kiinnittävät muissa ihmisissä huomiota. Manikyyri kerran kuussa ei vie päivittäin ulkonäkösi huolehtimisessa aikaa, mutta tekee suuren eron sinun kokonaiskuvaan.

8. Korosta


Korosta hyviä puoliasi. Esim. onko sinulla luonnostaan paksut huulet? Sipaise ulos lähtiessä huulipunaa ja kaikki tulevat ihastelemaan vain upeita huuliasi, eivätkä edes huomaa pieniä silmiäsi. Onko sinulla kapea vyötärö? Viimeistele asusi vyötärövyöllä. Korostamalla hyviä puoliasi kaikki huonot puolesi saavat anteeksi.

9. Laita hiuksesi


Kun hiuksesi ovat kauniin väriset, nätisti leikatut ja edes yksinkertaisesti laitetut, koko habituksesi on siisti. Jos aikaa ei ole meikkaamiselle, laita edes hiukset, etkä varmasti näytä epäsiistiltä. Vinkki! Jos edellinen ilta on venähtänyt, kuivashampoolla saat aamulla hiuksista nopeasti puhtaan näköiset.


Pienillä ja nopeilla asioilla voit tehdä suuren vaikutuksen.

Löytyykö sinulta jotain vinkkejä näiden lisäksi?