Muistan kun vuonna 2015 erilaiset printit alkoivat näkymään vaatekauppojen rekeillä. Minulle on jäänyt elävästi mieleen hempeät neonkuviot ja keväiset kukkamekot tuosta vuodesta. Taisivat printit tulla silloin jäädäkseen. Tämän vuoden kevät ja kesä oli ginghamkuosin kulta-aikaa. Tällä hetkellä leopardikuvio, polka dotsit, talvikukat sekä ruutukuosi ovat vaatekaupoissa valloillaan. Ja ei haittaa ainakaan minua se!


Ruutukuosi on tyylikäs ja superhelppo yhdistellä erilaisiksi luukeiksi. Ei mikään ihme, että tällä hetkellä muotireportterit ja - bloggaajat ovat suorastaan hullaantuneet siitä. Tahdon antaa myös oman panokseni ruutukuosin ylistykselle ja jakaa teille neljän erilaisen luukin postaussarjan ruudullisten housujen stailaamisesta.

Osa 1: Minimalist

Ensiksi halusin kasata teille sivistyneen ja yksinkertaisen luukin. Ruutuprintin ollessa kuosina hillitty, voit ehdottomasti yhdistellä sen toisenkin printin kanssa.

  • Toisenlainen ruutukuvio oli helppo valinta, mutta talviset kukat yläosassa sopisivat myös tähän kokonaisuuteen. 
  • Etsi värimaailma asusteisiin vaatteiden väreistä. 
  • Jotta kokonaisuus ei jäisi liian vaisuksi, viimeistele luukkisi värikkäällä laukulla tai muulla katseen vangitsevalla asusteella.
checked pants  ZARA
blouse H&M
coat ZARA (similar
shoes NELLY (similar
bag ZARA
earings ZARA (similar

Löytyväthän ruutuhousut jo sinunkin kaapistasi?