Olin torstaina ensimmäistä kertaa Kosovosta paluun jälkeen vaatekaupoilla. Satuin valitsemaan sopivan päivän, sillä uuden sesongin valikoimaa oli juuri saapunut myymälöihin. Kerrankin Zarassakin oli kokoja vielä joka lähtöön jäljellä. 

Minut valtasi piinaava shoppailuhulluus. Äitini oli mukanani ja hänen kohtaloksi jäi poikien vahtiminen. Se ei ollut suunnitelmamme. Tilanne ajautui siihen kuin varkain. Luulin olleeni vain 15 minuuttia poissa, kun äitini selvensi minun olleeni yli tunnin pelkästään Zarassa. Muut lapset olivat tulleet ja menneet kun hän vain sitkeästi odotti minun saapuvan. Hupsis! Niin siinä helposti käy, että ihminen menettää ajan tajun intohimonsa äärellä. Tunnelma oli jokseenkin hilpeä kun viimein palasin äitini luokse kassieni kanssa. Ei ollut nimittäin jäänyt leikkipaikan muillekaan äideille epäselväksi ostoskuumeeni. Äitini kun ei ole se hiljaisin ihminen ventovieraidenkaan seurassa. :D Mutta pääasia, että pojilla oli hauskaa ja minä sain osteltua. Kiitti äiti! <3

Ylhäällä vielä Pinterestistä poimimani katsaus, minkä tyylisiä vaatteita sovituskoppiini päätyi. Skottiruudut, korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut, muhkeat tyllihameet, koristellut korot ja rennot t-paidat tekstillä vetävät puoleensa kuin magneetti. Materiaaleista syksyiset villakangas, nahka ja tekoturkis inspiroivat erilaisina yhdistelminä. Myös dramaattinen, musta pitsi on alkanut tuntumaan houkuttelevalta. Väreistä harmaa, trendikäs punainen sekä erilaiset katseenvangitsijat, kuten kirkas keltainen ja vihreä ovat omia syksyn suosikkeja.

Mikä sinua inspiroi tällä hetkellä?

p.s. Olethan muistanut käydä osallistumassa laukkuarvontaan? Syksyinen suloisuus yllärisisältöineen lähtee huomenna jakoon jollekin onnekkaalle.