Mom Fit farkut... Olet ehkä nähnyt ne oman äitisi päällä vanhoissa valokuvissa. Hetken se vei, mutta samat rennot rentukat ovat löytäneet tiensä takaisin katukuvaan. Täällä Kosovossa tuntuu, ettei muita farkkuja enää näekään. En ikinä olisi uskonut sanovani tätä, mutta Äippäfarkut ovat nykyään myös omat mielitiettyni. 

Jeans H&M || body BERSHKA


Äitifarkkujen monimuotoisuus

Mom Fit farkkuja löytyy useanmallisia: puhkikulutettuja, suoralahkeisia, kapealahleisia, korkeavyötäröisiä, normivyötäröisiä.. Kokeile kaupassa rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja, äläkä missään tyydy vain jonkunlaisiin. Vaikka mammafarkut ovat tyyliltään rennot, myös ne voivat oikeanmallisina imarrella vartaloasi.

Äippäfarkut alkavat kuulua vaatekaapin perusvaatteisiin, joten panosta itsellesi parhaiten sopiviin. Mikään vaate ei kuulu olla kaapissasi, ellei se herätä ylläsi parempaa minäfiilistä ja ilahtuneisuuden tunnetta.

Mom Fit farkuilla voi luoda useita eri luukkeja. Monesti tunnelmaan sopivat kappaleet ovat valmiina kaapissasi, sinun tulee vain löytää ne farkkujesi kaveriksi.

1. Naiselliset äitifarkut

Etsi kaapistasi kukallinen, hyvin istuva paita. Kietaise vyötärölle ohut vyö ja vetäise jalkaan ballerinat tai huolettomat mediumkorkeat avokkaat. Näin asustamalla teet farkuistasi hehkeän naiselliset.


2. Huolitellumpi kokonaisuus

Mammafarkkujen ei tarvitse olla pussimaiset. Huolitellun lookin luot kapeammalla mallilla. Yhdistä ne siistiin yläosaan, söpöihin korkkareihin ja farkkusi saavat huomattavasti lisäarvoa.


3. Yksinkertainen mutta hurmaava

Oma lempparini on yhdistää mammukat olkaimettoman bodyn kanssa. Arvokkaan oloinen kangas tasapainottaa farkkujen arkista ja kulahtanutta henkeä. Jo viileneviin keleihin voit heittää päälle duster-tyylisen takin. Loppusilauksen asulle annat kengillä, jotka ovat samaa sävyä takin kanssa. 

Kaikkien meidän äityköiden iloksi, äitifarkuissa kuljeskelu on tänä päivänä paitsi hyväksyttävää myös todella muodikasta. Jätä kuitenkin perus t-paitasi kaappiin ja lähde rohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä. Harkittu asu tuo kotiäidin arkeen ripauksen laadukkuutta. Aivan kuin Pasta Polognese maitolasin sijaan hyvällä Ripassolla. 

Löytyykö Mom Fit Jeansit sinun kaapistasi? Oliko asuideoista sinulle hyötyä?