En voi uskoo et siitä on jo 3 kk kun Elion tuli ilahduttamaan meijän elämää. Elion. Se nimi annettiin hurmurillemme. Nimi tarkoittaa leijonaa kuten veljensäkin nimi. Ei missään nimessä haluttu Elionin tuntevan myöhemmin mitään alemmuuskomplekseja, joten meillä riehuu nyt kaksin verroin leijonan pentuja täällä.

Elion sai kutsumanimekseen spurkulintu. :D Ei ehkä se kaikista imartelevin, mutta syönnin jälkeen hän näyttää ihan juopuneelta linnun poikaselta: hikinen tukka sojottaa toiselta puolelta itään ja toiselta länteen, samalla kun hän hymyilee leveästi silmät lupsallaan ja maitovana leuan pielessä. Ihana rakas lintusemme.

Täällä mennään täysimetyksellä. Elion on saanu painoa tosi hyvin, ja sanoipa lääkäri, että painon nousu vois olla vähän hillitympääkin. Meitä neuvottiin siirtymään vauvantahtisesta imetyksestä selvästi säännöllisempään syömiseen. Sillä ja sakeuttajalla ollaan saatu hienosti refluksikin kuriin. Enää ei tarvitse bodyakaan vaihtaa kuin kolmesti päivässä ja yö taittuu kahdella yöpuvulla. Se on hyvin entiseen yrjö- ja pyykkishowhun verrattuna. 

Vauvan refluksi

Leon on hauska aina kun näkee vauvan puklaavan. Hän huutaa "yrkyt!" Ja lähtee juoksujalkaa ettimään Elionille harsoa. Leon jaksaa muutenkin hoidella pikkuveljeä ihailtavasti. Mustasukkaisuudetkin hän purkaa vauvan sijaan minuun tai B:hen.

Elionin liikkumisen kehittyminen on ollu hitaampaa Leoniin verrattuna. 3 kuisena Leon käänty jo mahalleen ja kannatteli päätä pitkiäkin aikoja. Elion puolestaan punnertelee vasta vain kyljelleen. Ei haittaa. Jospa vauva-aika ei tällä kertaa tuntuis niin lyhyeltä.

Elion on tyytyväinen, seurallinen ja puhelias vauva. Hereilläoloajan hän viettää kovaan ääneen hihkuen, nyrkkejä ihmetellen ja leveästi hymyillen. Isoveljen touhujen seuraaminen on Elionin mieluisinta puuhaa.

Vauva 3 kk kehitys

Elion nukkuu P-A-L-J-O-N. Hereillä hän on max pari tuntia kerrallaan. Yöunia poitsu vetelee n. 10 tuntia, jonka aikana hän herää kerran syömään. Välillä runsas unen määrä huolettaa ja mun pitää sillon tällön käydä tarkistamassa, että Elion varmasti hengittää. Nukkuu vauva sitten vähän tai paljon, aina me äidit näköjään osataan olla huolissaan.

Elionin lempipaikka on ehdottomasti vaipanvaihtoalusta pesukoneen päällä. Jos joku harmittaa, itku loppuu kuin seinään siihen päästyään. Yhtään en tiiä, mikä paikassa on niin rauhottavaa. Pesukoneen päällä kuultiin myös ensimmäiset ääneen nauramiset pari viikkoa sitten. Elion vaan kasvaa niin hurjaa vauhtia, että pesukoneen päällinen uhkaa käydä kovaa vauhtia liian ahtaaksi. 

Vauva 3 kk

Meitä on kyllä siunattu maailman helpoimmalla vauvalla. Ei sanat riitä kertomaan kuinka paljon rakastan tätä pikku lintusta.

Paljon onnea Elion 3 kk! <3