Poika imee viimeisiä maitotippoja tuttipullostaan ja lupsuvin silmin yrittää katsoa vielä viimeiset unimusavideot Youtubesta: the wheels of the bus go round and round.. Tämä jo perinteeksi muodostunut nukahtamismetodi toimii meillä, eikä tulisi mieleenkään muuttaa mitään siitä vaikka neuvolan täti sanoisi mitä. Meidän perhe poikkeaa muutenkin niin paljon valtavirrasta, että olen jo tottunut tekemään päätökset ja muokkaamaan  rutiinit monia kummastuttavalla tavalla. Lopulta pullo tipahtaa ja poika antaa periksi unelle kesken 5 Little Monkeys -videon. Makoilen vierellä vielä hetken, kunnes hiljaa hiippailen olohuoneeseen nauttimaan koko päivän odottamastani omasta ajasta.



Tänään on erityisen rauhallinen ilta kun mies lähti veljensä kanssa tuttavalle tekemään roppakaupalla työhakemuksia miehen veljelle. Mutta sehän sopii minulle :)
Tilanteemme muuttui pari viikkoa sitten entistä haastavammaksi kun eräs aamu sain yllättävän uutisen: Olen raskaana! Pyrimme pitämään asian salassa miehen perheeltä, kunnes vauvan syke on löydetty. Viimeistään ensi viikolla menen alkuraskauden ultraan ja viimein saamme kuulla onko siellä oikeasti joku tuloillaan. Oloni on ollut todella heikko ja yllättäen tämä raskaus on ollut täysin erilainen kuin Leonin.

1. Raskaus rv 7 oireet
- Krapulainen olo aamupalan jälkeen
- Rintojen aristus

Tämä raskaus rv 7 oireet
- Aamupahoinvointi
- Päiväpahoinvointi
- Iltapahoinvointi
- Pyörrytys esim. ylösnoustessa
- Rintojen turvotus
- Ihon kukkiminen
- Jatkuva vessahätä

Eli huomattavasti enemmän löytyy nyt oireita. Huh huh… tänään teen perusteellisen kasvojen puhdistuksen, josko sillä saisin nämä näppylät edes jollain tavoin kuriin..
Mutta kyllä tätä toista odoteltiin useamman kierron ajan. Ei haittaa yhtään tämä oireilu, jos siellä vaan toinen pienoinen kasvaa ja kehittyy. <3