Leonin asua eiliseltä. Päädyttiin pukemaan päälle valkoharmaa huppari hauskoilla yksityiskohdilla, khakit slimit farkut sekä Adidaksen klassiset lenkkarit. Valkoista, harmaata, ja khakia - täydellisiä alkusyksyn sävyjä. Täytyy muuten pestä nämä lenkkarit ihan joka käytön jälkeen. Muuten ovat varmaan jo viikossa roskiskamaa Leonin käytössä. Haha! 

Tein tänään ensimmäisen asiakkaan olkkarissa, uudella kokoon menevällä pöydällä. Olin selvästi liian kauan kärvistelly huonossa työasennossa, koska nyt räpsyjen teko tuntu puolet helpommalta. Oli hyvä ratkasu ottaa makuuhuone omaan käyttöön.

B:llä on muuten yrityksen perustamiskuviot käynnissä. Hassua miten usein moni asia ottaa uuden käänteen samaan aikaan. Ainakin mun elämässä tuntuu, että kaikki muuttuu aina kertarysäyksellä. Tämä tietysti luo aika ressaavaa ilmapiiriä kotiin, kun molemmilla on omat paineensa. Odotan niin kovasti, että kaikki normalisoituisi ja pöly laskeutuisi. En edes muista mitä viikonloppuna tapahtui kun paineltiin kuin höyryspäät menemään omien kuvioittemme parissa. Meninpä lupautumaan tekemään B:lle nettisivutkin. Sitä kadun jo nyt. Miten voikaan olla samassa suhteessa elävillä näin erilainen visio. Välillä oikeasti tuntuu, että me miehet ja naiset tullaan täysin eri planeetoilta. Eri galakseilta! Huoh...

No mutta onneksi ressaavia aikoja seuraa yleensä lepposammat päivät. Pakko vain yrittää pitää mieli virkeänä ja positiivinen asenne. Nämä eiliset kuvaukset oli kyllä mukava pako kaikesta. Meillä oli Leonin kanssa niin hauskaa! Tuntuu virkistävältä olla välillä kameran toisella puolella. Näitä pitäisi kyllä järjestää useamminkin.

Ihanaa uutta viikkoa sinne! <3

huppari Zara
farkut Zara
lenkkarit Adidas