Ihastuttavaa Äitienpäivää! <3

Onkohan olemassa yhtään ihmistä, jolla ei ois mitään paheita? Minä en ainakaan usko siihen. Ja ne jotka väittävät muuta, ovat varmasti eniten paheittensa kourissa. Ja kyllä, myös multa löytyy niitä. Ja tässä ne tulevat.

Tavaroiden jättäminen ympäriinsä


Ennen B:tä en koskaan stressannut siisteydestä. En siis eläny likaisesti vaan ongelmani oli aina jättää tavaroita minne sattuu. B:n kanssa oon petrannu ihan älyttömästi, mutta edelleen lipsun tästä liian usein. Mun kyhäämä siivousaikataulu on helpottanu mua hirveesti, mutta pelkään, etten yhtä siistiksi kuin B, yllä varmaan koskaan.

Energiajuomat


Tämä pahe on ollut mulla jo vuosi tolkulla. Välillä saan vieroitettua itseni niistä, mutta jos sorrun edes yhteen energiajuomatölkkiin, on varma että olen taas seuraavat pari viikkoa koukussa. Ja jostain syystä, ruoan laiton yhteydessä sokeriton Battery maistuu ihan parhaalta. Kokkaaminen ei ketuta sillon yhtään niin paljon.

Ylipitkät suihkut


Oon vilukissa. Rakastan pitkiä suihkuja. On meillä sauna, mutta en millään aina jaksa odottaa sen lämpenemistä. Niinpä oma kylpylä saa hoitaa homman.

Asioiden siirtäminen tuonnemmaksi


Oon tosi huono hoitaa asioita ajallaan. Päätän aina, että huomenna teen sen, ihan varmasti. Huomisen tullessa siirrän sitä taas huomiselle, kunnes loppupeleissä hoidan homman juuri ennen määräpäivää. Inhoan tätä pahetta varmasti eniten.

Naaman näprääminen väsyneenä


Tää on oikeesti varmaan oudoin piirre mussa. Jos oon oikein väsyny, alan näpräämään mun kulmakarvoja ja ripsiä niin että pidennyksetki saa kyytiä. Se on merkki siitä että nyt ois syytä painua unten maille.


Yökukkuminen


Ja siksi joudunki monesti menee liian nopeesti ripsihuoltoon. Yritän sinnitellä hereillä aina liian myöhään ja päädyn nypräämään ripsiä lähes joka ilta. Nytkin kello lähestyy 12 yöllä ja nukkumaan piti mennä jo tunti sitten.

Kengät


Kaikenlaiset kengät, mutta erityisesti korkokengät on mun ultimaattinen heikkous. Kosovostakin voiain ostella aina yhden laukullisen pelkkiä kenkiä tuliaisiksi. Ja sitten ne seisoo omissa bokseissaan, kun eihän niitä täällä Suomen keleissä juuri koskaan pääse käyttämään. Silti en voisi käydä Kosovossa ostamatta uusia kenkiä.


Valikoiva yleissivistys


Lopetin uutisten katsomisen ja lukemisen viisi vuotta sitten. Oon aika herkkä, joten surullinen uutinen saattaa jäädä vellomaan mielen sopukoihin päiväkausiksi. Kun päätin lopettaa uutisten katsomisen, elämänlaatu parani puolella. Mutta samalla yleissivistys huononi yli puolella. Se on sen hinta, what to do?

Lasin jättäminen puolitäyteen


Mulla on joku ihme vimma kaataa lasiin aina liikaa juotavaa. Sitten lasken sen käsistäni ja ajattelen, että juon sen kohta loppuun. Sitten en kuitenkaan juo vaan puolitäysi lasi jää pöydälle lämpenemään. 


Keittiön kaappien ovet


Jos olen ollut juuri keittiössä, kaapin ovista ainakin kuusi on auki. Sitten vasta kun istuudun pöydän ääreen huomaan sepposen selällään ammottavat ovet. Joka kerta joudun ennen ruokailua nousemaan ylös sulkemaan ovet.

Salmiakki


Jos mun pitäis valita, luopuisin suklaasta ihan millon vaan, kuhan saisin pitää salmiakin. Lakrisalit ja värilliset Turkin Pippurit on mun ikuinen heikko kohta. Ja se pelkkä salmiakkijauhe littanassa purkissa, naaaaaaam...

Asioiden tarkistaminen 


En pysty menemään nukkumaan, ellen varmista, että verhot on kiinni, ulko-ovi on kiinni, hella on kiinni, sauna on pois päältä, lattioilla ei ole muruja (aiheuttaa painajaisia) ja että kaikki muut paitsi eteisen valo on kiinni. Ja toi sauna on paha. Joskus joudun tarkistaa sen kahdesti. En kai vaan oo ainoa?

Mitä paheita sulta löytyy? Oli ne sitten herkkuja, shoppailua tai joitain muita persoonallisia tapoja - olisi tosi hauska kuulla sun salaisuuksista!

Edellisessä postauksessa: Miten Eroon Alavatsaläskistä Raskauden Jälkeen?