Jee huomenna on vappuaatto, aika siis pistää serpentiinit roikkumaan! Saa nähdä näkyykö vappu juhlan humina yhtä selvästi kaupoissa ja kaduilla näin koronan aikaan.

Pojat saivat valita molemmat mieleisensä pallonsa kaupasta. Itse en lapsuudessa saanut koskaan tuommoista jättipalloa, mutta silloin ne taisi olla paljon arvokkaampia, varmaan jotain sata markkaa, kun nykyisin noita saa isoista ruokakaupoista 8:n euron pintaan.

B:n kulttuurissa ei vappua oikeestaan juhlita, mutta itse tietenkin yritän tehdä suomalaiset vappuhulinat pojille. Rauhallisissa merkeissä tämä vappu tulee jokatapauksessa menemään. Mutta se ei haittaa! Jos ei muuta, on ilmapallot, serpentiinit, munkit ja sima mukavaa vaihtelua perus korona-arjesta.


Leonin Q&A

Halusin ilahduttaa teitä tänään hauskalla haastattelulla 5-v Leonin kanssa. Istuin alas ja kyselin häneltä liudan kysymyksiä, ja Leonin vastaukset oli hassun hauskoja. Osa yllätti minutkin. Mitä vanheneminen ja rakkaus on? Mikä tekee Leonista erityisen? En kestä näitä vastauksia! Tästähän voisi tulla ihan jokavuotinen perinne <3


Edellisessä postauksessa: Haluatko Kiinteytyä Raskauden Jälkeen? Lue Ensin Tämä