/ Postaus sisältää mainoslinkkejä /

Kokouimapuvut jatkaa tänäkin kesänä suosittuina. Niissä on se ihana puoli, että itsellesi sopivan mallin löydyttyä vartalotyyppisi pääsee oikeuksiinsa ja olo on huomattavasti mukavampi kuin bikineissä.

Oma suosikkivalikoima löytyy ehdottomasti Asokselta. Myös Zalando, H&M ja boohoo.com ovat hyviä sivustoja uikkarivalikoimaltaan. Se miksi Asos vetää pisimmän korren, on heidän valtava valikoima edullisista tuotteista designerluomuksiin sekä joka tuotteelle tehdyt videot. Asos saa pisteet myös kokolaskurista, joka ei vielä kertaakaan ole erehtynyt ehdottaessaan minun mitoille sopivaa kokoa.

Nuorena käytin pelkästään kokouikkareita. En varmasti ole ainoa, ja siksi niin monella saattaa olla väärä käsitys, että ne olisivat jotenkin vanhanaikaisia. Viimeistään nyt olisi hyvä päästä yli niistä (vink, vink B...). Tänä kesänä tulen olemaan valtaosan ajasta kokouikkarissa, niin kovaa olen hurahtanut taas niihin. Erityisesti rakastan kirkkaita sävyjä, kukkaprinttisiä, röyhelöisiä, ja sellaisia, joissa on jokin silmiin pistävä juju.

Alkuun ei ollut kuitenkaan helppoa löytää just mun vartalotyypille sopivaa mallia. Muutama hutiostos tuli tehtyä, kunnes aloin tekemään selvitystyötä, millaisiin asioihin mun pitäisi uikkariostoksilla kiinnittää huomiota. Nyt tiedän niistä tärkeimmät ja tulin jakamaan ne tänään myös sulle. Toivottavasti voin auttaa suakin löytämään unelmauimapuvun tälle kesälle.


Isorintainen


Valitse uimapuku, jonka yläosa on maltillinen ja imartelee rinnustasi. Tukea ja mukavuutta lisää paksut olkaimet tai niskalenkki sekä kaarituki tai vastaava leikkaus rintojen alla. V-mallinen kaula-aukko imartelee vartaloasi parhaiten. Vältä ohuita naruolkaimia ja push-up mallia.
Pienirintainen


Valitse uimapuku, jonka yläosa tekee rinnuksesta runsaamman. Topattu tai vuorattu push-up malli luo kurvikkuutta. Vaakasuorat linjat ja röyhelöt luovat illuusion runsaammasta povesta. Välttele kolmionmallisia yläosia.

Plus Size


Valitse uima-asu joka imartelee kurvikasta vartaloasi. Valitse malli, jonka kirkkaat värit osuvat alueelle, jota haluat korostaa ja tummat värit alueelle, jota haluat minimoida. Markkinoilla on paljon malleja, jotka ovat ns. muotoilevia tukien ja kaventaen vatsan seutua. Suosi printtejä, vältä yksivärisiä.

Kurviton


Valitse uikkari joka luo illuusion tiimalasista. Röyhelöt lanteilla ja/tai yläosassa imartelee vartaloasi. Erilaiset leikkaukset saa vartalon näyttämään kurvikkaalta. Vältä uimapukuja, joissa on koriste- tai kiristysnauhat sivuilla sekä kolmiomallista yläosaa.

Päärynän Mallinen


Valitse uimapuku, joka kiinnittää huomion yläosaan. Värikkäät yläosat yhdessä yksiväristen alaosien kanssa luo illuusion runsaammasta rinnuksesta solakammasta alakropasta. Saman efektin tekee uimapuku, jonka alaosa on yksinkertainen ja yläosassa jotain selvästi huomiotaherättävää. snake bleed swimsuit - yellow frill swimsuit - floral stripe swimsuit - floral print frill swimsuit - spot halter swimsuit


Toivottavasti tästä postauksesta oli apua sulle. Jos sulta löytyy lisää vinkkejä, kommentoithan alle ja jaat ne meillekin! Itse ainakin tulen ostamaan vielä yhden jos toisenkin kokouikkarin tälle kesälle.