Kesässä parhaimpia asioita on puistoilu ja piknikit. Sisällä ei edes tee mieli viettää hyvillä ilmoilla aikaa. Lapsetkin viihtyvät ulkona ihan toisella tavalla, purkavat sinne suurimmat energiansa ja nukahtavat illalla oikeasti hyvän sään aikaan. 

Toinen asia, miksi rakastan niin suuresti puistoilua ja piknikillä käymistä on ehdottomasti arkiset, käytännölliset ja niin ihanat kesäasut. Suomen kesä on sen verran lyhyt, että haluan joka päivä panostaa kauniisiin kesäasuihin. Lasten kanssa joutuu tietenkin varautumaan yllättäviin fyysisiin suorituksiin ja se kannattaa huomioida asuja valitessa. Asusta voi tehdä tyylikkään ja kesäisen muutamilla sesonkiin sopivilla tärpeillä, tinkimättä yhtään mukavuudesta.

Mekko & Aurinkohattu


Tämä on ehdottomasti paras vaihtoehto, jos sinäkin tahdot suojautua liialta auringolta. Olkihattu ei hiosta päätä ja toimii kuin mukana kulkevana aurinkovarjona. Pidemmän mallinen mekko antaa ilmavirtaa jaloille, paljastamatta kuitenkaan liikaa. Tämä on ehdottomasti yksi omista lemppariyhdistelmistä!


Maxihame & Kropattu Toppi


Jos haluat antaa vähän enemmän aurinkoa hipiälle, mutta istua kuitenkin huolettomasti maassa, maxihame yhdistettynä lyhyen malliseen toppiin on ihastuttava idea. Tämä on kevyt, tyylikäs ja supermukava yhdistelmä, sopiva monenlaiseen ulkoiluun lasten kanssa.

Korkeavyötäröiset Shortsit & Naruolkaintoppi


Päivinä, jolloin on todella kuuma, shortsit ja camitoppi on mun ykkösvalinta. Valitsemalla korkeavyötäröiset siistit shortsit tämä asu mukautuu puistoilusta iltamenoihin vaihtamalla sandaalit ja hiushuivi korollisiin kesäkenkiin ja näyttäviin korviksiin.Shortsihame & Hauska Teeppari


Itse rakastan lyhyitä hameita kesäisin. Lasten kanssa ne ei ole aina se käytännöllisin valinta. Nykyään onneksi löytyy paljon ns. shortsihameita, jotka näyttää ulospäin aivan hameelta, mutta onkin todellisuudessa shortsit. Mikä äidin kesäunelma! Yhdistä röyhelöinen shortsihame hauskalla t-paidalla ja olo on kotoa lähtiessä trendikäs ja samaan aikaan mukava.


Lyhyt Mekko & Farkkutakki


Jos haluat saada talven valkaisemille koiville päivetystä, voit valita päivän asuksi myös lyhyen mekon. Nappaa mukaan farkkutakki, joka sopii täydellisesti kesäiseen arkeen, jos viileä ilma yllättääkin. Farkkutakissa on myös se hyvä puoli, että voit käyttää sitä peittämään haaruskat sun istuessa, jos mekkosi on sitä lyhyempää mallia.Mikä asuideoista inspiroi sua eniten?