/ Kaupallinen yhteistyö Hammaslammas.fi kanssa /

Muistatteko kun alkuvuodesta lupasin tulla teille kertomaan, kun pääsen testaamaan hampaidenvalkaisuteippejä postauksessa 9 Helppoa Tapaa Näyttää Heti Tyylikkäämmältä. Teippejä en kuitenkaan koskaan tilannutkaan, kun satuin löytämään toisen kiinnostavan ja lupaavan menetelmän, joka kaiken hyvän lisäksi on kotimainen ja EU-hyväksytty. 

Puhdas hymy on yksi vaikuttavimmista asioista, tekemään ihmisestä siistin näköisen. Vaikka hampaat olisi vähän vinotkin, ei se haittaa, jos hymy on valkoinen. Olet ehkä joskus haaveillut hampaiden valkaisusta, mutta sitten jättänyt sen hinnan tai ajanpuutteen takia tekemättä.

Hammaslammas on kotimainen yritys valkoisen hymyn asialla. Heidän kauttaan voi tilata turvallisen ja tehokkaan kotivalkaisusetin nopeasti ja yllättävän edullisesti. Paketti, jonka mukana tulee UV-valo, kahdet muotit ja valkaisuaine maksaa vain 59,90€. Valkaisuaineesta riittää 4-5 valkaisukertaan. Oikeasti toimiva hampaiden valkaisu kotona on varmasti jokaisen kiireisen naisen haaveiden täyttymys.

Huom! Hampaidenvalkaisua ei suositella tehtäväksi raskaana ollessa eikä imettäessä.

Näin se toimii:


1. Ensin harjaa ja lankaa hampaat huolellisesti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen.

2. Muotoile muotit omiin hampaisiin sopiviksi, käyttämällä niitä ensin kuumassa vedessä 2-3 sekunnin ajan ja sen jälkeen painelemalla muotteja hampaita vasten kielen ja sormien avulla.

3. Purista valkaisugeeli ruiskusta viivaksi muotin sisäpuolen etupinnalle ja levitä tasaisesti koko alueelle. Geeliä tulee käyttää vain ohuen kerroksen verran. 

4. Aseta hammasmuotit heti suuhun. Pyyhi pois mahdollisesti muotin reunoilta pursunut geeli.

5. Aseta LED-valon läpinäkyvä osa huulien sisäpuolelle ja paina käynnistysnappia

6. Anna vaikuttaa 20-35 minuuttia.

7. Vaikutusajan jälkeen poista muotit suusta ja huuhtele jäljellä oleva geeli hampaista pois.

Paketin takapuolelta löytyy sitten vielä tarkemmat ohjeet. Alkuun vähän jännitti aloittaa valkaisu, mutta kun seurasi ohjeita tarkasti, se olikin tosi helppoa. Koko homma vei minulta alle tunnin. Valkaisuaine ei myöskään kirvellyt yhtään valkaisun aikana. 

Minulla on luonnostaan ihan kivan valkaiset hampaat, mutta kulmahampaat ovat aina olleet vähän kellertävämmät. Valkaisun jälkeen hampaiden väri oli tasainen, niin kuin olin jo pitkään toivonut. Maltampa tuskin odottaa, että pääsen toistamaan käsittelyn, kun jo ensimmäisen kerran jälkeen ero oli näin huomattava.

Lisää tietoa ja kaikki myytävänä olevat valkaisutuotteet löydät osoitteesta www.hammaslammas.fi.

Ihanaa alkanutta kesäkuuta! <3