On olemassa vaatteita ja asusteita, joihin mun mielestä kannattaa (melkein kuuluuki) sijottaa normaalia enemmän. Oon huomannu, että tartun tiettyihin vaatteisiin ja asusteisiin usein, aina vaan uudestaan ja uudestaan. Hintaa per käyttökerta ei niistä pysty edes laskemaan, niin usein on tullut heitettyä ne päälle.

Aika usein multa kysytään minkälaisista vaatteista ja asusteista uskaltaisi ja kannattaisi maksaa vähän enemmän. Sustaki saattaa nimittäin tuntua ihan järkyttävältä antaa 500 € takista tai jopa 1000 € laukusta. On ihan normaalia, että siinä kohtaa harkitsee vähän pidempään, ostaako vai ei. Ja onhan se iso raha, se tulee todennäkösesti maksamaan ittensä takasin. Saattaa olla vaikee uskoa, mutta melkein joka kerta tuletki loppupeleissä säästämään. Ajattele, perustakki maksaa Zarassa n. 100 €. Käytät sitä yhden, max kaksi talvea, kun joko kyllästyt siihen, miltä se näyttää, tai sitten se alkaa olemaan jo muuten vaan huonokuntoinen. Entäs jos antaisitki takista 5 kertaa enemmän, mutta käyttäisit sitä seuraavat 10-15 vuotta?

Tänään listasin mun omat monikäyttösimmät vaatteet, joista uskaltaa (ja kannattaa) maksaa vähän enemmän.Neutraalit Klassiset Avokkaat


Suloiset, klassiset avokkaat ansaitsee pysyvästi paikan jokaisen naisen kaapista. Kun et oo varma mitkä kengät heittäisit jalkaa, voit aina luottaa peruskorkkareihin. Voit helposti pukea ne joko arkisesti tai juhlavammin. Neutraalit avokkaat näyttää yhtä hyvältä arkisessa farkkulookista kun upeassa juhlapuvussa ja kaikissa niiden väliltä. Sen lisäks laadukkailla korkokengillä on huomattavasti mukavampi kävellä kun alle 50:n euron popoilla. Niiden ero on ihan huikee. Lisää siitä voi lukea postauksessa Näin Teet Korkokengistä Mukavat.


Camel Coat


Varsinki meillä Suomessa kerrostaminen on enemmänkin elämäntyyli kuin tyyli pukeutua. Vaikka sun ei tarvitsisi kävellä niin paljoa, matka kotiovelta autolle saattaa tuntua hitaalta kuolemalta, jos et oo pukeutunu hyvin. Saati jos joudut kulkemaan matkasi junalla tai bussilla. Siksi on enemmän kun oikein antaa vähän enemmän ulkovaatteista. Ne ei ainoastaan pidä sua lämpimänä, vaan myös näyttää hyvältä. Kamelin värinen villakangastakki on klassikko, johon monien sukupolvien naiset on pukeutunu. Jos se on laadukas, voit pitää sitä vuodesta toiseen ja siksi siihen tosiaan kannattaa vähän sijoittaakin.


Käsilaukku


Jos totta puhutaan, en omista monia merkkilaukkuja. Edullisia versioita multa löytyy sitten useampi, mutta nuo muutamat laatulaukut lähtee mukaan melkein aina. Siksi oonkin päättänyt tästä lähtien säästää nekin roposet mieluummin laadukkaisiin käsilaukkuihin. Ennemmin vaihtelen laukkua muutamien välillä, kuin monien edullisten, joita kuitenkin joka kerta kadun ottaneeni mukaan. Laatulaukun muotoilua, käytännöllisyyttä, laadukkuutta ja ihan kokonaiskuvaa ei voi vain edes vertailla edullisten kanssa. Jos haluut varmistaa, ettet kadu sun laukkuostosta, valitse jokin ajaton malli, ehkä klassikko. Etsi klassista muotoilua ja neutraalia väriä, jonka voit valita sun mukaan minne vaan ja milloin vaan. Ecco SP2 on ehdottomasti tällä hetkellä mun ykköslaukku.

Bleiseri


Sillon kun mun täytyy nopeasti keksiä jotain päälle pantavaa viime hetken visiitille tai johki tapahtumaan, melkein joka kerta tartun tyköistuvaan bleiseriin. Se tekee asusta sivistyneen ja sopivan melkein mihin tahansa tilanteeseen. Omistan lukuisia bleisereitä eri väreissä ja kuoseissa, mutta yhden nimeen vannon: mustan ja räätälöidyn. Ehdottomasti hyvin käytetyt eurot sen hankinnassa.Designer Vyö


On olemassa yksi muotiasuste, joka on niin monimuotoinen ja niin imarteleva meille lyhyille naisille - vyö. Sen voi yhdistää asuun kun asuun ja se saa meidät näyttämään huomattavasti pidemmiltä ja solakkaammilta. Jos olet jo hetken seuraillut mua, tämä tuskin tuli yllätyksenä. Heh! Klassisen mallinen designervyö jossain neutraalissa värissä kestää sulla läpi elämän, ja on siksi ehdottomasti sijotuksen arvoinen.


Toivottavasti tästä oli apua! Mitkä on sun vaatekaapin luottoyksilöitä?