Vaikka blogissa on hiljaista, taustalla on kauhea pöhinä. Kumpa saisin annettua siitä edes pienen maistiaisen sullekin. Ajattelin kuitenkin nopeasti tulla huhuilemaan tämän päivän fiiliksiä. Ne liittyvät enemmän ja vähemmän bloggaamiseen. Ja pohdintaan blogin vaikutuksesta meidän parisuhteeseen. 

Lasten kasvaessa pystyn koko ajan enemmän keskittymään myös tähän omaan intohimooni muodin ja blogin pidon parissa. Toki B:n mielestä voisin vähän höllätä ja antaa sen sijaan suuremman panoksen köökin puolella. Ja jos totta puhutaan, välillä mulle hiipii huono omatunto blogista. Mutta tiedän etten mahda itselleni mitään. Kun tämmönen luovuuden tuska on mulle suotu, suorastaan masennun jos en pääse itseäni toteuttamaan. Ja väärin olisi, jos parisuhteen takia joutuisin tuota paloa yrittää sammuttaa.

Mielestäni hyvä parisuhde perustuu

1. turvan tunteeseen 
2. toisen tukemiseen ja kannustamiseen
3. onnellisuuteen toisen onnellisuuden myötä
4. intohimoon
5. paremmuuden tunteeseen toisen läsnäollessa vs. yksin ollessa

Jos joku näistä ei toteudu, alkaa mun pipoa kiristää hyvin nopeasti. Enkä silloin ole parasta seuraa. Muutun aika kamalaksi jos totta puhutaan. Semmoiseksi klassiseksi nalkuttajaksi. B sen sijaan hiljenee asioiden tökkiessä :D Toki parisuhde vaatii aina panostusta molemmilta, mutta aika ajoin tulee hetkiä kun jompikumpi joutuu keskittymään johonkin asiaan normaalia enemmän. Silloin siltä toiselta vaaditaan kärsivällisyyttä. Hatun nosto B:lle, ettei sen suuremmin ole näyttänyt tyytymättömyyttä. Ja voisin kyllä välillä panostaa myös köökin puolella. Se hyvä puoli miehissä on, että jos niiden masut on tyytyväiset, ei niiden onnellisuuteen paljoakaan sen suurempia vaadita. 

Blogi on muuttunut tosi paljon ja siksi on nyt siirtymässä uudelle alustalle. Siirto tapahtuu tämän vuoden puolella. Kun nämä käytännön perusasiat on kunnossa, aikaa jää enemmän myös varsinaiselle sisällölle. Mielessä on miljoona ja yksi postausideaa, kunhan vain pääsen herättämään ne eloon. Isoja muutoksia on siis tulossa. B:n tavoin, koitahan sinäkin pysyä matkassa.


Blogissa käy ihan hyvin lukijoita, joten jos mitään kysymyksiä on mielen päällä, antaa vaan paukkua. Samoin postaustoiveet ovat aina mielenkiintoisia ja ihania toteuttaa. Välillä hämmästelen tilastoja ja sitä vastoin vähäistä kommentointia. Joten

 speak to me baby!