Kauneus blogi

Olen saanut ihmisiltä aivan ihania kommentteja hehkuvasta ulkonäöstäni näin raskaana ollessa. Tämä herätti minussa halun jakaa salaisuuden kanssasi: en todellisuudessa hehku tällä hetkellä lainkaan. :D Jatkuvat kolmen tunnin yöunet, raskauden aiheuttama huonovointisuus ja verenohennuslääkkeiden pistäminen saavat minut näyttämään yhtä rupsahtaneelta kuin kaikki kukkansa kuihduttanut, kitumispisteessä oleva orkideani.

Beauty blog
I've received from people some nice comments about my radiant appearance while pregnant. Thank you alot! :) However I have a secret to share: In reality, I'm not radiating at all. I can't tell which one of us looks more lifeless, me or my almost dead orchid.

Salaisuuteni "raskauden hehkuuni" on - yllätys yllätys - meikissä! Jos minä pystyn tässä elämänvaiheessa tekemään itsestäni hehkuvan näköisen, pystyt sinäkin. Iloisena uutisena voin myös kertoa, ettei meikkini tekeminen vie aikaa kuin 15 minuuttia. Tiedän monen naisen jättävän arkimeikin kokonaan tekemättä kiireen ja ajan puutteen vuoksi. Sen ei tosiaan tarvitse olla niin. Tässä muutamaosaisessa ultimaattisessa aloittelijan oppaassa kerron, kuinka voit oppia tekemään eheän meikin aikaa ja rahaa säästämällä. Annoin sille nimeksi The Wifestyle Makeup :)

Beauty blog
The secret to my radiance is - surprise, surprise - makeup. :) What a big difference it can make. Also, I'm happy to tell you, that it takes only 15 minutes to do the makeup. In this few parted Ultimate Guide I'm gonna show you how to do this. I named it The Wifestyle Makeup :) 

Ennen kuin lähdetään sutimaan, tässä sinulle pieni viikonloppuprojekti. Tuloksellisen meikkauksen saloihin oppiaksesi sinun on onnistuaksesi huomioitava ja toteutettava nämä 5 kohtaa:

1. Tee perustavanlaatuinen meikkisiivous ja hävitä kokonaan vaikeakäyttöiset meikit ja huonosti toimivat siveltimet. Perusteellisen ja samaan aikaan nopean meikin onnistuminen vaatii ehdottomasti laadukkaat ja helppokäyttöiset tarvikkeet. Mikään muu ei syö enemmän aikaa, kuin vaikeasti ja epätasaisesti levittyvien meikkien työstäminen huonolaatuisilla tarvikkeilla. Meikkisiivous kannattaa tehdä vapaapäivänäsi / lasten nukkuessa, ei kiireen alaisena. Kun huonoja meikkejä ja tarvikkeita ei ole enää olemassa, sinulle ei tule kiusausta yrittää käyttää niitä. Huomioi myös, etteivät meikitkään säily ikuisesti. Käy jokainen omistamasi tuote yksitellen läpi. Sijoita kerran ja osta tilalle laatua ainakin näistä myöhemmin esittelemistäni meikeistä.

2.  Lähde vartta vasten ostamaan tarvitsemisiasi meikkejä antamani ostoslistan kanssa ja unohda heräteostokset. Teet arkimeikin useammin kuin juhlameikin. Jos talous on tiukilla,  panosta mieluummin laadukkaisiin perusmeikkitarvikkeisiin kuin erikoisiin ja vaativiin, kerran kuussa tai harvemmin käyttämiisi tuotteisiin. Huomioi, että laadukas ei välttämättä ole se kallein, ja toisaalta taas halpaa ostamalla saatat jopa hävitä rahaa. Vaikka jokin tuote maksaisi vain muutaman euron, mikään ei sapeta yhtä paljon kuin kerran-pari käyttämän meikin/siveltimen heittäminen roskikseen. Suosittelen menemään meikkiliikkeeseen, jossa saat apua ammattilaiselta.

3. Poistu wc:n hehkulampun valosta luonnonvaloon. Säästät aikaa ja ennen kaikkea onnistut tekemään meikistä kauniin, kun näet hyvin. Lopputulos voi olla radikaalistikin erilainen erilaisessa valaistuksessa tehtynä. Pimeinä syys-ja talviaamuina apuvälineenä voit käyttää luonnonvalonomaista valaisinta. Hyvä valinta on myös käyttämäni peili, jossa meikkiä voi verrata luonnonvalosta hehkulampun valoon.

Kauneus blogi
Before we go and actually do the make up, you should check out these 5 steps: 1. Get rid of all your bad working makeup and supply. 2. Replace bad quality with good and buy the makeup you need with the help of a shopping list I'm giving you. 3. Always do your makeup in a daylight. In the dark mornings you can use for example this kind of mirror with a light that resembles a real daylight.

4. Olisiko viimein aika järjestää kotoa oma paikka kaunistautumiselle? Kun sopiva valaistus on valmiina tai yhden napin käännön takana, ja kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla omassa helpostinähtävässä järjestyksessä, säästät takuuvarmasti aikaa. Inspiraatiota  ja ideoita oman kaunistautumispaikan tekemiseen löytyy esim. Pinterestistä.

5. Ole pitkäjänteinen ja varaa muutamalle ensimmäiselle viikolle enemmän aikaa meikin loihtimiseen, sikäli mikäli et aikaisemmin jotain sen osaa ole tehnyt päivittäin. Toistaessasi samat rutiinit päivittäin samassa järjestyksessä, opit väistämättä tekemään meikkisi nopeasti.

Beauty blog Pinterest
4. You could finally arrange your own makeup area at home. You will save time when everything is near and in it's own place. Search an inspiration from Pinterest for example. 5. Reserve a little more time for the first few weeks, if in this makeup there's some part you've never done before. After doing it every day, you will learn how to do it quick in couple of weeks. 


Ostoslista:


Kauneus blogi
Shopping list: 1. Primer 2. Foundation 3. Bronzer 4. Powder 5. Eyebrow pencil or colour 6. Eyeshadow palette, with at least 3 shades 7. Eyeliner 8. Mascara 

Tässä minun The Wifestyle Makeup -tuotteeni:


Beauty blog
Here is my makeup supply for The Wifestyle Makeup.
Ensi kerralla sitten luvassa The Wifestyle Makeup -tutoriaali.

Mukavaa viikonloppua! <3