Nudet vaatteet ja ruskea laukku


Nude on värinä mielestäni aivan ihana näin kesän kynnyksellä. Nimikin jo sanoo sen olevan alaston, joten se on helppo yhdistää monien muiden värien kanssa. Näin kesäkuuman aikaan nude on minun mielestäni herkullisimmillaan viehkeiden persikoiden ja syvien ruskeiden sävyjen seurana. Maanläheinen kokonaisuus tuo mieleen savannin kuumat tuulet ja luonnon läheisyyden. 

Kauden trendit ja tyylitKesän trendit ja tyylit


Nudet remmikorkokengät kultasomisteilla


Ruskea käsilaukku ja kultakorut


Nude väri asuinspiraationa, joka loi luonnollisen tyylin mukaillen kauden kaumuotia.

Blouse Zara
Pants BikBok
Shoes From Kosovo
Bag Mango
Necklace Cubus
Bracelet A gift from Nana

Outfitistä arkisiin asioihin. Leon keksi muutama viikko takaperin uuden sanan "tittu".. Hän ei oikeastaan muusta tunnu enää puhuvan. Eilen olimme Jumbossa ja siellä kävellessään hän hoki sanaa taukoamatta tehden siitä uudenlaisia variaatioita: "ou mittu", "littu", "ai nittu"... Voin kertoa sen kuulostavan juuri siltä, kuin hän vain taukoamatta kiroilisi ja vieläpä tuota hirveintä kirosanaa mitä voi vaan olla olemassa. Ihmiset katsoivat ohikulkiessaan Leonia kauhuissaan ja sen jälkeen minua vihoissaan. En usko Leonin tarkoittavan sitä sanaa, jota kaikki heti luulevat. Olisi kivaa keksiä mitä hän tarkoittaa, niin voisin aina kovaan ääneen selventää sen muillekin sanomalla esim. "Ei, ei... ei Leon voi siihen ISTUA." Ehkä sitten ei tarvitsisi hävetä asiaa niin paljon.

Oletko itse joutunut lapsesi kanssa samanlaisiin tilanteisiin? Jos olet niin kuulisin mielelläni, kuinka olet siitä selvinnyt vaikuttamatta surkeimmalta vanhemmalta maailmassa. :D

Onneksi on perjantai. Viikko on ollut normaaliin tapaan touhukas ja ajattelimmekin huomenna mennä vain köllöttelemään rannalle, kun B:lläkin on viimein vapaa viikonloppu. 

Aurinkoista perjantaita kaikille lukijoille! <3

Niina ja Leon kesällä


p.s. Kaksplussan kansikuvakisan ihanat äiti-lapsifinalistiparit on valittu. Äänestä sinäkin suosikkiasi tästä linkistä