Pakko tulla nopeasti kaiken hulinan keskeltä postaamaan. Mulle alkoi vihdoin tulemaan asiakkaita, mikä on pitänyt meidät kiireisenä. Asiaa ei yhtään helpota, että pojat on tämän kuun tarhasta lomalla.

Kaiken hyväkkään lisäksi meillä sattui vesivahinko, juuri kun piti aloittaa molempien makuuhuoneiden muodonmuutosprojekti. Vahinko tapahtui keittiössä, tiskikoneliitännästä. Keittiö on juuri makuuhuoneiden vieressä. Kosteutta kertyi niin, että joudutaan muuttamaan todennäköisesti kuukaudeksi kotoa pois. Harmittaaaaaaaa!!! Koko alkukesä on ollut kyllä yksi fiasko.

On siinä se hyvä puoli, että kun pitää kiirettä, ei ehdi ajatella vauvaprojektia. Pahin riskiaika kohdunkorjausleikkauksen jälkeen on vihdoin ohi. Raskautumiskieltoa saatiin se 3 kk, mielellään 6. Nyt on kolmet kuukautiset kärvistelty, joten ollaan jo annettu vauvalle lupa tulla. Tuskin kuitenkaan heti tärppää, jos ollenkaan.


Kaksi yötä sitten näin kuitenkin mitä friikeimmän unen. Olin katsomassa jotain uutta asuntokohdetta, jossa mun oli tarkoitus tehdä yhteistyö K.I.I.L.T.O -yhtiön kanssa. Joo, mitä hittoo? :D Olin siinä viimeisillään raskaana ja oikein tunsin, miten tukala ja kiristävä maha mulla oli. Selitin yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle, kuinka valitettavasti meidän projekti nyt vähän viivästyy, sillä synnytän juuri ennen pääsisäistä tai pääsiäisenä. Hän katsoi ymmärtävästi mua ja mun pystyssä huojuvaa mahaa, kunnes heräsin.

Kohdunulkoisessa raskaudessa näin myös raskausunen, mutta siinä unessa olin vasta todella alussa. Oon aina nähnyt raskausunia vaan, jos olen ollut oikeasti raskaana. Siksi mua alkoi jännittää nyt aika paljon. Oli pakko katsoa raskauslaskurista, jos nyt olisin raskaana, milloin olisi laskettuaika. Tulos oli 21.3. eli viikko ennen pääsiäistä! Kuinka friikkiä?!?! :D En oo edes ajatellu raskautumista koko kuussa ja sitten nään tämmöisen unen.


Mulla fiilikset vaihtelee laidasta laitaan. Välillä oon ihan varma et oon raskaana, välillä naurattaa ajatuskin. Välillä tekis mieli itkeä kun niin kovasti haluaisin saada vielä vauvan, välillä taas tuntuu, että on meillä hyvä näinkin.

No mutta, luotan siihen, että asiat tapahtuu just niin ku pitääkin. En halua stressata. Ja tällä kertaa se tuntuu yllättävän helpolta.

Toivottavasti sulla on ollu mukava kesä tähän asti <3