Kohdunulkoisesta raskaudesta iloisempiin aiheisiin.

Blogin Uusi Koti


Muistan kun vuonna 2016 koin elämäni suurimman tyyliromahduksen heti Elionin syntymän jälkeen. Oma tyyli oli hakusessa, pukeutuminen lähinnä ahdisti, eikä mua oikeestaan edes kiinnostanut miltä mä näytän. Sitä ei onneksi loppupeleissä kestänyt kauaa, kun aloin itse tajuamaan, että voin henkisesti tosi paljon huonommin kun en viihdy mun ihossa. Peilin ohi käveleminen ahdisti niin, että ihan omin avuin halusin alkaa tekemään asialle jotain.


No, loppupeleissä hurahdinkin sitten stailaukseen ja muodin maailmaan ihan täysillä. Vaatekaapin sisältö meni uusiksi ja oma tyyli alko pikkuhiljaa selkenemään. Noihin aikoihin bloggailin meidän kaksikulttuurisesta perhe-elämästä täällä Kaksplussalla, mutta pian se ei enää yksin motivoinu. Mieli olisi tehnyt kirjoitta enemmän ja enemmän muodista ja vaatteista. Alkoi tuntumaan, että omat kiinnostukset ja perhe-elämästä kirjoittaminen ei sovi yhteen, joten päädyin sitten jäämään pois Kaksplussan riveistä.

Ei mennyt kauaa, kun olin eräs päivä markkinoimassa erästä blogikirjoitusta toimivan vaatekaapin kasaamisesta ja satuin löytämään Facebook-ryhmän nimeltä Äidit Tyyliromahduksen Partaalla. Sillä samalla sekunnilla tajusin, että tein virheen kun jäin Kaksplussalta pois. En ollut ainoa joka oli käynyt pohjamudissa tyylinsä kanssa vauvan syntymän jälkeen. Nyt ei kuitenkaan auttanut. Olin tehnyt virheen, enkä enää kehdannut pyytää, voisinko palata takaisin.


Pari vuotta vierähti muodista bloggaillen, kunnes satuin näkemään, että Kaksplus hakee jälleen vahvistusta blogimaailmaan. Päätin niellä ylpeyteni ja hakea uudestaan blogille tuttua kotia. Se kannatti ja täällä ollaan taas.

En kuitenkaan missään nimessä kadu tuota parin vuoden takaista virhettä, koska sinä aikana blogi muokkautui vihdoinki tasapainoon ja mun näköiseksi. Ilman sitä bloggailusta tulee herkästi sattumanvaraista ja puoliväkistä eikä se palvele kumpaakaan, ei kirjoittajaa eikä lukijaa.

Uskon, että blogi on mukava vahvistus Kaksplussan blogimaailmaan. Yritän kaikin tavoin saada sut muistamaan myös sut itsesi äitiyden tai muuten vain ruuhkaisten vuosien pyörteissä. Autan sua rakentamaan tyylikkään ja toimivan vaatekaapin, josta löytyy monta sesonkiin sopivaa ja käytännöllistä asua helposti. Mutta ennen kaikkee toivon, että blogi vois olla sulle se kaveri, jonka kanssa viettää aikaa paitsi muodin merkeissä myös naiseuteen, äitiyteen sekä parisuhteeseen liittyviä asioita puidessa ja parannellessa.

Lämpimästä Tervetuloa!