Tämmöisiä postauksia on tehty jo varmaan miljoonia. Harvassa niistä kirjoittaja itse kuitenkaan on testannut niitä, vaan pelkästään etsinyt Googlesta. Enkä nyt tarkoita vinkkejä ajoituksesta ja ovulaation tunnistamisesta, koska eihän ne ole varsinaisia vinkkejä, eikä nyt ainakaan myyttejä. Tarkoitan vinkkejä joista kuulee paljon puhuttavan, mutta joille ei juurikaan löydy tieteellistä näyttöä. Noh, minä nyt sitten päätin ottaa tässä kierrossa käyttöön kaikki löytämäni vinkit raskautumisen maksimointiin. Tässä ne tulevat:

Äitiysvitamiinit


Näilläkään ei varmasti oo mitään tekemistä taikauskon kanssa. Mulla ainakin meinaa sillon tällön jäädä syömiset huonolle mallille, joten on varmasti hyvä varmistaa vitamiinien ja hivenaineiden saanti vitskulisällä. Mun käytössä on Minisunin MAMA monivitamiinit. Totesin ne jo Leonin raskauden aikana ihan parhaiksi, kun niistä ei tule ainakaan mulle mitään pahan makusia röyhtäyksiä. Tabletti on myös kivanmallinen nielasta.


Greippimehu


Vanha kunnon greippimehu. Et jälleen pettäny mua kamaluudellasi. Siis oikeesti, on se kyllä niin hirveen makusta kuraa, että haluaisin tavata sen ihmisen, joka ihan huvikseen haluaa juoda sitä. Siis mikään muu juoma tai syötäväkään ei maistu niin paljon vatsahapoille kuin greippimehu. 

B raukka katsoi eräs aamu, että kas, vaimo on ostanut meille uutta tosi herkullisen näköstä mehua. Hujautettua oikein kohtuullisen huikan sisuksiinsa, ilme muuttu kuin - noh - myrkynnielleeksi. "Are you really sick? Vallohi, you are not normal." Nauroin niin paljon, että meinasin haljeta. Sanoin, että en toki mäkään tykkää juoda yrjömehuja, mutta se tekee hyvää "to.. you know what, darling" samalla kun vinkkailin silmillä alakertaan. "Well, theeen! Keep on drinking, babe! Just tell me, if you need, I can bring you more." 

Join ovulaatioon asti joka aamu lasillisen heti herättyä, samalla kun otin myös äippävitskut. Ja kyllä. Vaikutus oli vähintäänkin myönteinen. Ja vaikka tästä ei lasta tai *askaa saataskaan aikaseks, niin hyvää tekee greippimehu, että todellakin aion juoda kupillisen puklujuomaa vastasuudessakin.

Maca-jauhe


Tässäpä vasta elixiiri. En muuta sano kun että jos petipuuhat tympäsee, tätä haluat testata. Oli hyviä vaikutuksia myös mun IBS:lle. Mahtava tuote kaukaa Perusta.


Punaviini


Olen lukenut ja kuullut, että punaviini parantaa verenkiertoa, mikä helpottaisi mahdollisen alkion kiinnittymistä. Punaviiniä suositellaan otettavan lasillinen päivässä noin viikon ajan ovulaation jälkeen. Tämä raskautumiskikka oli huomattavasti mukavampi nautiskella kuin greippimehu. Kiitos tästä myytistä!

Kofeiinin vähentäminen


Kofeiinin sanotaan lisäävän keskenmenon riskiä. Vähensin kahvin nautiskelun max kahteen kuppiin päivässä. Pepsi Maxin tilalta olen toisinaan juonut vanhaa kunnon vettä. Myönnetään, että kofeiinipitoisia juomia juon normaalisti aivan liian paljon. Nyt sen vasta konkreettisesti tajusin kun otin nämä vinkit testiin.

Kylmyys


Siittiöiden sanotaan toimivan parhaiten kylmässä (siis ai kauheeta mitä kaikkea sitä netistä löytääkään), mutta en saanut vietyä B:tä hankeen rakkauspuuhiin. Tämä myytti jäi valitettavasti testaamatta.


Saas nähdä, kuinka mun käy.


Kierron puolivälissä kyllä huomasin aivan selkeitä eroja itsessäni normaaliin nähden. Ja niin huomasi B:kin ilman, että oli edes tietoinen mun salaisista kokeista. Ei nuo kaikki voi siis pelkkiä myyttejä olla.

Tänään eletään kiertopäivää 22 ja olisin taas aivan valmis testailemaan. Oireita löytyy vaikka muille jaettavaksi. Tosin tällä kertaa alamahakivut on normaalia rankemmat. Tänään tässä illalla olen alkanut jopa vähän huolestumaan, ettei siellä vaan joku ole mennyt kiinnittymään vikapaikkaan. Viime yönä oli myös vähän tiputellut, mikä ei ole yhtään normaalia mulle tässä kohtaa kiertoa. No jos nämä kipuilut ja tiputtelut tästä pahenevat, niin tietysti lähden sitten lääkäriin.

Teitkö sä siinä kierrossa jotain eri tavalla kun raskauduit? Kommentoi alas ja kerro pliis sun kaikki raskautumisvinkit! Näitä on aina ihan paras lukea! :)