Viimein saan hetken aikaa kirjoitella kuulumisia matkaltamme. Jouduimme lauantaisen myrskyn takia muuttamaan alkuperäistä suunnitelmaamme ja lähtemäänkin sunnuntain aamulaivalla Turusta Tukholmaan. Koko yö meni pakkaillessa, joten unta onnistuin saamaan ruhtinaaliset kaksi tuntia. B ei nukkunut lainkaan.


Laivaan päästyämme tunnelma oli kuin oltaisiin juotu aamukahvimme pirtulla. Emme keinuneet kuitenkaan alkoholin tai tuulen takia, vaan ylimenneen väsymyksen. Lapset olivat innoissaan ja täynnä virtaa, B:n oli pakko nukkua, jotta jaksaisi seuraavan yön ajaa, joten lastenhoito napsahti tietenkin tälle. 


Hyttiin ei voitu jäädä, olisin nukahtanut istualleen, joten lähdimme vaeltamaan ympäri laivaa. Sotkettuani aikani korkkareilla, jouduin nöyrtyneenä vaihtamaan kengätkin balleriinoihin, istuskelemaan vain lasten leikkipaikan penkeillä ja toivomaan ajan kuluvan nopeasti. Mutta ainakin lapsilla oli hauskaa. 

Kun lapset alkoivat olla päiväunikunnossa, sain viimein itsekin nukuttua hetkisen. Päikkäreiden jälkeen matka alkoi olla taitettu,  ja kuuden aikaan illalla pääsimme astumaan Tukholman tantereelle

Kauhujen hotelli

B ajoi, me nukuimme seuraavaan aamuun puolikuuteen asti. Heräsin siihen, kun auton vauhti pysähtyi. Avasin silmät ja edessä tönötti suuren suuri talo, kuin vanhan ajan lato mutta paljon isompi. "Noin. Katso, Nin. Neljän tähden hotelli. Täällä nukumme seuraavat 10 tuntia," sanoi B. Kääntelin päätäni järkyttyneenä ja silmäilin hotellin aavemaisia ikkunoita. "Minähän en täällä nuku," sanoin B:lle. Olin valmis ajamaan vaikka Saksaan asti, kunhan emme vain jäisi Sinne sijoilleen. "Mutta 50 km:n päästä alkaa Autobahn. Oletko varma, että uskallat ajaa?" B kyseli Naureskellen. "Give Me the car Keys," vastasin ja starttasin automme määrätietoisesti. En tiedä, kumpaa meistä Pelotti sillä hetkellä enemmän. 

Saksan moottoriteillä ajelu ei ollutkaan yhtään niin paha kuin pelkäsin. Vauhtisokeus yllätti nopeasti ja pian ajelin 150 km:n tuntinopeutta kohti Kölniä. B sai nukuttua, Leon leikki tabletillaan ja Elion söi varpaitaan. Seuraavat kuusi tuntia menivät kuin siivillä välillä kuskia vaihdellen. 

Köln

Kölnissä löysimme mitä Ihanimman hotelli Mauritiuksen. Huoneemme oli Kuin pieni jalokivi. Seuraavan yön tulisimme nukkumaan kuin neljä vauvaa. 


Illalla kävimme kiertelemässä Kölniä. Moni kuvailisi tässä kohtaa Massiivista Kölner Domia, mutta itse sen sijaan antaudun hehkuttamaan Kölnin vaatekauppa-antia. Joitakin kaupoista en yksinkertaisesti voinut sivuuttaa. Olin selvinnyt viime metreille asti ostelematta mitään kunnes edessäni koreili Bershkan valtava putiikki. B:n ei auttanut kuin avata lompakkonsa, kun mukaani tarttui kassillinen vaatteita. Maltan tuskin odottaa, että pääsen esittelemään niitä sullekin.

Päivän asu

Kävimme Kölnissä myös moikkaamassa B:n tätiä. Kaikki paremmat vaatteeni oli pakattuna auton perukoille, joten kiireessä jouduin ostamaan jotain siistiä vaatetta visiitillemme. Pikkumusta on sopiva tilanteeseen kuin tilanteeseen. Omalla kohdallani saman asian ajoi pikkusininen. 
Siistiä jokapaikanmekkoa ostaessasi, kiinnitä huomiota sen leikkauksiin. Itse olen vartalotyypiltäni tällainen muodoton H, joten leikkaus kapeimmassa kohdassa vyötärölläni luo optisen illuusion lantiosta. 

Asusteiden väreillä voit vaikuttaa asun henkeen. Kuka tahansa voi heittää klassisen vaatekappaleen päällensä. Lopputuloksen juju piilee asustamisessa. Vaalea nude hopeinen koruineen raikasti ja kesäisti pikkusinistä huomattavasti. 


DRESS ORSAY || BAG MANGO 
PUMPS FROM KOSOVO || GLASSES ORSAY

Siistiä jokapaikanmekkoa ostaessasi, kiinnitä huomiota sen leikkauksiin. Itse olen vartalotyypiltäni tällainen muodoton H, joten leikkaus kapeimmassa kohdassa vyötärölläni luo optisen illuusion lantiosta. 

Asusteiden väreillä voit vaikuttaa asun henkeen. Kuka tahansa voi heittää klassisen vaatekappaleen päällensä. Lopputuloksen juju piilee asustamisessa. Vaalea nude hopeinen koruineen raikasti ja kesäisti pikkusinistä huomattavasti. 

Tänään jatkamme matkaamme ja hyvällä tuurilla olemme tämän vuorokauden aikana Sloveniassa. 

Ensi kertaan ja kesäisempiin tunnelmiin!