Elämäntapa blogi

Minut on vallannut loppuraskauden pesänrakennusvietti. Asunto ei vieläkään ole tip top -kunnossa ja sormeni syyhyävät päästä sisustushommiin. Lompakkoni ei kuitenkaan ole yhtämielinen kanssani, joten joudun olla malttavainen viettieni kanssa.

Olemme hakeneet turistiviisumia B:n vanhemmille, jotta myös he pääsisivät viettämään aikaa vauvan kanssa. Jos kaikki menee toivotusti, he saapuvat Suomeen syyskuun aikana.

Kuten olen aikaisemmin kertonut, Nana on erittäin tarkka siisteydestä, ja siitäkös pesänrakennusviettini sai lisäpontta alkaa laittamaan huone kerrallaan paikkoja kuntoon. Tiedän Nanan silmäilevän joka nurkan läpi tänne saavuttuaan. Haluan saada häneltä sen tyytyväisen hymyn ja poskeeni nipistämisen mieluummin kuin ajatella synnytyssairaalassa, että siellä se kotona nyt laittaa jokaista kaappia uuteen uskoon :D

Projektini aloitin makuuhuoneesta. Huone koki melkoisen muodonmuutoksen, varsinkin jos vertaa sitä siihen, mitä se oli, kun kävimme asuntoa vasta katsomassa. 

Makuuhuoneen muodonmuutos

Viikko on vierähtänyt verhoja ommellessa ja silittäessä, uutta sänkypeittoa metsästäessä - jonka muuten löysin eräästä verkkokaupasta muutaman päivän toimitusajalla- sekä vaatekaappiani uudelleenjärjestäessä.

Makuuhuoneen muodonmuutos

Vaatekaapin järjestys

Vaatekaapin järjestäminen

Eniten aikaa vei ehdottomasti vaatekaapin järjestäminen. Halusin saada jokaisen neliön hyötykäyttöön ja täytyy sanoa, että olen lopputulokseen aika tyytyväinen. Kävimme siskon kanssa Ikeassa, josta tarttui mukaan nuo vaatekaapin säilytyslaatikot sekä pienet hyllyt sängyn sivuille yöpöydiksi.

Makuuhuoneen sisustus

Yritän löytää vielä jostain pöytälamput yöpöydille.

Tv:n päätimme laittaa kuten edellisessäkin asunnossa. Johdot löysivät jälleen paikkansa seinän sisältä.

Makuuhuoneen sisustus

Nyt on makuuhuone lähes valmis. Tervetuloa tiirailemaan Nana! :D

Makuuhuoneen sisustus