Päätimme yllättäen vastoin kaikkia suunnitelmia tulla Kosovoon tänäkin kesänä. Näpyttelen postausta tällä hetkellä makuuhuoneessamme samalla kun nukutan Leonia. Ulkona raikaa illan rukouskutsu, heinäsirkat sirkuttaa ja hikikarpalot hivelee hipiää. Ihanaa! Ei voi muuta todeta.

Tällä kertaa ajoimme Viron kautta. Matka meni nopeammin kuin viime vuonna, sillä laivaa jouduimme käyttämään vain Helsinki-Tallinna-välillä.

Matkustus blogi


Muuten tykkäämme kyllä ennemmin ajaa Ruotsin kautta, sillä tiet ovat paremmassa kunnossa ja matkan varrella riittää enemmän katseltavaa. Mutta tulipahan tämäkin reitti nyt kokeiltua.

Ensimmäisen nukkumispysähdyksen teimme Tsekissä ja toisen Kroatiassa. Kroatia jatkoi ihastuttamistaan ja joku kerta jäämme sinne kyllä pidemmäksi aikaa.

Kroatia Dubrovnik blogi

Kroatia Dubrovnik blogi

Kroatia Dubrovnik blogi

Leon oli koko matkan kuin enkeli. Hän on kyllä niin tottunut reissumies, että ei voi olla kuin ylpeä. Suurimman osan ajomatkasta hän vain nukkui, mutta osasi myös ottaa ilon irti levähdyksistä.

Kroatia Dubrovnik blogi

Vierailumme piti olla yllätys B:n vanhemmille ja onnistuimme siinä täydellisesti. Perillä olimme torstai-perjantai-välisenä yönä ja Nai oli pudottaa silmänsä tullessaan avaamaan oven meille. Ilo on ollut ylimmillään ja onneksi matka on vasta aluillaan. Yritän parhaani mukaan ehtiä postailemaan kuulumisia myös täältä käsin.

Ensi kertaan siis <3