Olen kyllä mekko-ja hametyttö henkeen ja vereen. Heti kun ilmat lämpeni, oli vaan pakko kaivaa kaikki kesämekot esiin. Niitä on kertynyt varastoon yksi jos toinenkin. Eniten kuitenkin lämpenen niille, jotka on tyyliltään ja kuosiltaan monipuolisia. Semmoisten löytäminen ei aina vaan ole niin yksinkertaista.

Kun etsit itsellesi sitä luottokesämekkoa, ennen kuin ostat, mieti kuinka helposti se olisi stailattavissa eri ajankohtiin. Silloin saat kesämekostasi kaikista eniten irti. Silloin siihen uskaltaa myös sijoittaa vähän enemmän, kun tiedät että käyttökertoja tulee kertymään enemmänkin. Tänään halusin listata sinulle kolme eri tapaa stailata kesämekko. Toivottavasti siitä olisi apua sen täydellisin luottomekon löytymiseen.


Päiviksi

Itse stailasin Haloselta löytämäni Polka Dot -mekon arkisesti kesäpäivään. Matalapohjaiset vaaleat tennarit ja huivi tekee asusta niin mukavan, helpon ja kevyen. Jos sattuisi olemaan vähän viileämpi päivä esim farkkutakki sopisi asuun kuin nenä päähän. Viimeistele asu nudella bucket-laukulla kun haluat kokonaisuudesta helpon hehkeän ja naisellisen.


Illaksi

Kuinka mekko muuttuu kun yhdistät sen korollisten sandaaleiden kanssa? Itse yhdistäisin ehdottomasti joko punaiset tai mustat sandaalit ja punaisen olkalaukun polka dot -unelmaani iltamenoihin. Myös valkoiset avokkaat toimisivat hyvin ja tekisi mekosta heti asteen raikkaamman. Illan viiletessä musta nahkatakki tai bleiseri ovat monesti helppo valinta kesämekkojen lämmikkeeksi.


Lomalle

Lomalla sun pitäisi pystyä rentoutumaan ja tuntea olosi mahdollisimman mukavaksi ja kevyeksi. Yhdistä kesämekkoosi olkisia asusteita, kuten laukku ja hattu sekä matalat nauhasandaalit ja onnistut luomaan lomafiiliksen täydellisesti. Mitä muuta voisi kesäasulta toivoakaan?


Toivottavasti tästä oli apua löytämään se täydellinen kesämekko. Tai jos se öytyykin jo kaapistasi, toivottavasti sait itsellesi kesäinspiraatiota stailata se monella eri tavalla. <3

Mikä näistä on sun suosikki?