Nuoruusvuosinani musta oli "must".. Silloin tosin musiikkisoittimessani (eli mankassa :D) soi radiohittien sijaan rock/metal ja kaikki trendikkäät ihmiset olivat mielestäni "muotipellejä".. Hah!! Muotipelle.. Kaikkea sitä vielä muistaakin. Ja ennen kaikkea "Hah!" sille, miten paljon ihminen voi muuttua. Nykyään vieroksun mustia paitoja, sillä niihin pukeutuneena koen edelleen sen nuoren gootin pällistelevän peilikuvassa, vaikka kuinka vaalentaisin hiuksia ja vääntäisin niitä tuhannen kiharalle. Olisi ehkä aika päästä tuosta päähän pinttymästä.

    Nykyään kaapistani löytyy liuta eri mallisia valkoisia paitoja ja toppeja. Myönnetään. Olen addiktoitunut valkoisiin paitoihin. Läheisenikin ovat saattaneet huomata sen. :D  Aina kaupoilla ollessa sovittamistani paidoista vähintään puolet on valkoisia, enkä tunnu niihin kyllästyvän. Tämän perjantain missioni oli löytää uusi lempparipaita, ja kyllä ne hyvin valkoisia jälleen olivat.

Tässä vähän kuvasatoa päivän aikana kokeilemistani vaatteista.


Zaran antia. Passeli valinta jakunkin alle. 



Tähän kokonaisuuteen olisin yhdistänyt vielä jommat kummat näistä Stockalta löytämistäni kenkäihanuuksista. 




Takaisin paitoihin..


Ensimmäistä paitaa hillitympi malli löytyi H&M:n rekistä. Raikas ja simppeli.



Filippa K ja hinta pompsahti roimasti edellisestä. Olkapäillä ainoat yksityiskohdat, mikä jättää mukavasti tilaa asustamiselle.




Tässä Guessin nahkatakissa kohtaa rock ja romantiikka. Kaikkea muuta kuin tavanomainen rotsi.


Lopuksi vielä Zaraan ja kokeiluun ihana kultasomisteinen paita. 

Arvaatko mikä näistä edellä olevista tarttui mukaan? ;)