Kevään 2015 trendeihin lukeutuu vahvasti erilaiset printit. Kukkakuosit ja graafiset kuviot tuovat piristystä harmaaseen katukuvaamme ja ajattelin itsekin hankkia kevääksi hempeästi värikkään mekon tai hihattoman paidan. Muutama nettilöytö on jo harkinnan alla.

Stockamannin värikästä valikoimaa

Printteihin ja kukkakuosiin pukeutuminen vaatii keskivertosuomalaiselta rohkeutta, mutta sen yhdistely selkeään, yksiväriseen vaatteeseen voisi madaltaa kynnystä. Rohkeasti sovittamaan vain! Kehottaa nainen, jonka ahdasmielisyys ei ole sietänyt edes mustaa vaatteissa :D Olen kuitenkin päättänyt astua ulos mukavuusalueeltani ja ryhtyä muuttamaan vaatekaappini sisältöä ainaista valkoista monipuolisemmaksi.

Zaran antia

Rohkeimmat pukeutujat eivät yhdistelysäännöistä piittaa ja eikös se ole muotia parhaimmillaan. Tärkeintä on, että ostoksille lähtee avarakatseisesti ja sovituskoppiin ottaa kokeiltavaksi jotain itselleen tavanomaisesta poikkeavaa. Sitähän saattaa yllättyä, kuinka hyvin jokin kuosi, väri tai malli voi itseään pukea.

Bikbokista löytyi kattavin valikoima erilaisia printtejä

Syventyessäni printteihin innostuin ajatuksesta tehdä printtikynnet. Värimaailman täytyi olla selkeä ja printeillä leikkiminen hillittyä. Lopputuloksesta tuli mielestäni persoonallinen, mutta kuitenkin itseni näköinen.



Ensin tein kynsiin geelivahvistuksen, etusormelle ja pikkurilliin lakkasin luumunliilaa kynsilakkaa, jonka päällystin vielä helmiäisroosa sävytteellä. Printtikynsien pohjustuksen lakkasin nuderoosalla, perhoset ovat siirtokuvia, jotka halusin lopuksi vielä ehostaa multi colour Swarovski kristalleilla.

Tämän kaltaisia kynsitaiteiluja aion ehdottomasti tehdä lisää tulevana keväänä. 


 Värikästä viikkoa rakkaille lukijoille! <3