Luonnonkynnen geelivahvistus on hyvä vaihtoehto kynsille, jotka kaipaavat suojausta. Kynnet lohkeilevat/joustavat helposti ja silloin kynsilakka tai jopa Shellac eivät riitä pitämään kynsiä ehjinä. Itse päätin tällä kertaa tehdä pelkän geelauksen, sillä aion vauvan alkuajan pitää kynnet lyhyinä, mutta vahvoina.

Omat kynteni ovat jokaisen kynsiteknikon painajainen: kynsipeti on lättänä, kynsi on ohut ja niin joustava, että jos isken sen johonkin, kynsi ei katkea vaan taittuu jättäen valkoisen rannun taitoskohtaan. Kynteni ovat siis ns. kosteat. Tällaiset ongelmakynnet asettuvat yleensä parhaiten akryylin alle, mutta joidenkin merkkien geelit ovat niin laadukkaita, ettei geeli ala ilmaantumaan/nousemaan edes näin ongelmallisilta kynsiltä.

Kynnellä CND Brisa Gel "Pure Pink"


Geelauksen jälkeen lopputulos on todella luonnollinen, mutta kestävä. Maallikon silmin näyttää siltä kuin kynnellä olisi korkeintaan kirkas kynsilakka.


Luonnonkynnen geelauksen hyviin puoliin kuuluu myös sen oleminen mahtava perusta tavalliselle lakkaukselle. Kynsilakka levittyy tasaisesti geelin päälle ja myös kestää huomattavasti kauemmin hyvänä.



Viimeistelin kynnet roosalla kynsilakalla. Kerros kullan kimalletta toi sesongin hengen lopputulokseen. 

Tiivistettynä suosittelen luonnonkynnen geeli-/akryylivahvistusta sekä helposti lohkeileville että ohuille, joustaville ongelmakynsille. Geelaus on hyvä vaihtoehto myös innokkaille kotilakkaajille luomaan helposti työstettävä ja kestävä perusta kynsille.

Kuten kuvista näkyy, kylmät ilmat ovat alkaneet näkyä käsissä, eritoten kynsinauhoissa. Jälleen on siis aika kaivaa  kynsiöljyt ja käsirasvat esiin.

Rattoisia kynsihuoltohetkiä kaikille lukijoille! <3