Tällä viikolla saan viimein avaimet uuteen kotiin. Ennen tavaroiden sisään kantoa asuntoon asennetaan laminaattilattia ja kaikki seinät maalataan. Edellisen asukkaan jäljiltä joudun puhdistamaan myös kaikki asunnon pinnat. Erityisesti kylpyhuone ja keittiö vaativat armotonta hinkkausta. Muuttoapua on tiedossa, mutta silti en ajatellut ison mahan verukkeella vain istua ja toimia työnjohtajana. Maalaus ja hinkkaus laittavat kynnet koville, joten teen suosiolla niistä mahdollisimman muuttoystävälliset.

Tässä kynsihuollossa päämateriaalina käytin Shellacia. CND Shellac on ensimmäinen, aito geelilakka, jonka moni kilpaileva merkki on yrittänyt kopioida. Shellac levittyy kuin kynsilakka ja ammattilaisen tekemänä se pysyy kynsissä kauniina kahdesta kolmeen viikkoa. Omina yritysaikoinani Shellac-asiakkaita oli noin puolet kaikista kynsiasiakkaista. Kerran kun on geelilakkausta kokeillut, ei kynsilakkapullojen äärelle tee mieli palata.

Shellacin hyvät puolet:
  • Yhtä helppo ja nopea levittää kuin kynsilakka
  • Superkiiltävä pinta
  • Suojaa luonnonkynttä
  • Värivaihtoehtoja jokaisen makuun
  • Poisto 10 minuutissa ilman viilaa tai poraa

Itse rakastan kynsissä sekä hempeitä nuden sävyjä sekä ajattomia punaisia. Toki teen usein myös perinteisen ranskalaisen manikyyrin, sillä se sopii kaikenväristen vaatteiden kanssa eikä kasvuraja näy yhtä nopeasti kuin yksivärisissä kynsissä. Kristallit ja 3d-koristeet ovat kynsien "asustamisessa" lähellä sydäntä ja harvoimpa jätänkään kynsiä ilman mitään koristelua.

Tällä kertaa valitsin hempeän roosan sävyn yhdistettynä hopean hohtoon. Nyt kynnet ovat lyhyemmät kuin aikoihin ja voin huoletta aloittaa muuttopuuhat.

Shellac sävy Romantique