Meillä on maailman vähiten kaappitilaa. Oon kuitenkin vuosien saatossa oppinu näkemään, minkälaisia asioita niihin pieniin vaatekaappeihin kannattaa ostaa ilman, niin ettei tuntuis kuin olis aina samat vaatteet päällä. Jos suakin kiinnostaa rakentaa mahdollisimman toimiva vaatekaappi ilman että se tursuaa liitoksistaan, halusin tulla jakamaan ne 10 asiaa, jotka tarvitset kevääseen siirtymisessä. Niiden kanssa sun vaatteet on ajanmukaiset, ilman että tarvitsee kuitenkaan tuhlailla maltaita. Alta näet mitä kannattaa ainakin hankkia, nyt kun vaatekauppojen valikoimat on parhaimmillaan uuden sesongin valikoimista.

1. Painijanselkätoppi / -bodyPerusvaatteissa on parasta niiden monipuolisuus: voit pukea ne kirjaimellisesti minkä vaan kanssa. Perus painijanselkätopin voit pukea arkisesti farkkujen kanssa, tai viikonlopuksi kaupunkitreffeille satiinisen midimekon ja sandalettien kanssa. Mielestäni Zarassa on hinta-laatusuhteeltaan ja väreiltään paras perusvaatevalikoima. Omaan ostoslistaani kuuluu valkoinen ja nude toppi täksi kevääksi.

2. Korolliset Sandaalit

Viime keväällä neliökärkiset sandaletit nousi huippusuosioon, joka näyttää jatkuvan myös tänä vuonna. Helpoin tapa luoda kevätfiilistä on vaihtaa saappaat sandaaleihin. Ja sitä en meinaa malttaa odottaa. Tänä vuonna tälläiset sandaletit on saanu lisämaustetta pitkillä kiedottavilla remmeillä, sekä varvasläpi/ tanka yksityiskohdilla. Myös nämä voit pukea niin monella tapaa, mekkojen, shortsien, leveälahkeisten housujen jopa farkkujen kanssa. Omalla ostoslistalla on juurikin mustat remmisandaalit.

3. Mom Fit FarkutFarkuista puheenollen. Mom Fit Farkut kuuluu kevääseen ja onki mun mielestä malliltaan ne kaikista mukavimmat. Klassinen vaaleansinen sävy on yhdisteltävissä monien värien kanssa ja voit jatkaa niiden käyttöä pitkälle, jopa vuoden loppuun asti. Eri merkeillä on vähän eri mallisia äippäfarkkuja ja suosittelenkin kokeilemaan erilaisia ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksen. Sinulle oikeanmalliset farkut on mukavat päällä ja imartelee sun kurveja. Itse tykkään eniten Zaran ja TopShopin Mom Fit Farkuista.


4. Pitsinen MaximekkoÄäääääk!! Tämä on uusin oivallukseni kevätvaatekaappiini! Oon henkeen ja vereen mekko-hame-tyyppi ja tämmöinen minulta vielä puuttuu. Pitsinen maksimekko ei ole liian kylmä ja voit stailaa sen niin monella tapaa säästä riippuen. Yhdistä se korollisten avokkaiden ja farkku-tai nahkatakin kanssa kaupungille. Vaihda korkkarit mataliin slip-on-kenkiin ja viimeistele kokonaisuus aurinkohatulla ja saman sävyisellä vyötärövyöllä piknikille tai puistoon. Tämä mekko kruunaa sun kevätvaatekaapin.


5. Söpö Pikkulaukku


Kuinka helppoa onkaan luoda asuun keväistä fiilistä laukkua vaihtamalla. Pienet söpöt laukut, keväisissä väreissä on nyt suosituimmillaan. Bottega fibat nousi viime vuonna pinnalle paitsi kengissä, myös laukkujen suhteen, etkä tänäkään vuonna voi mennä pieleen sen kanssa. Ihanimmat laukkuvalikoimat löytyy mielestäni Zalandolta, Norströmiltä ja Asokselta. Laukun suhteen myös oma vaatekaappini tarvitsee päivitsee, mutta voi että tätä valinnan vaikeutta!


6. ShortsipukuKun kaipaat jotain uutta ja raikasta, sun vaatekaappi tarvitsee shortsipuvun valikoimiin! Shortsien klassinen räätälöinti ja korkea vyötärö on super imartelevat. Lämpiminä päivinä voit jättää bleiserin kotiin ja yhdistää shortsit perusbodyn/-topin ja minimalististen sandalettien/slip-onien kanssa. Perusvärien lisäksi  laventeli, keltainen ja koralli kuuluu kevään suosituimpiin sävyihin.

7. Leveälahkeiset valkoiset housutLeveälahkeiset housut nostaa asun arvon taivaisiin, ilman että hinta varsinaisesti olisi siellä. Tämän malliset housut myös pidentävät ja hoikentavat sua ja kaiken kaikkiaan tekee sun asusta luxusta. Itse rakastan Zaran ja Mangon valikoimaa räätälöydyissä housuissa.

8. HaalariTämä on sun takuuvarma ns. ylleheittoasu, silloin kun on kiire tai silloin kun stailausfiilikset ei vaan oo parhaimmillaan. Voit poistua kotoa muutamassa minuutissa, haalari kun ei vaadi varsinaista stailausta. Kun haluat pihistää hinnan kanssa, kannattaa tsekata Vero Modan ja Vilan valikoima. Silloin kun etsit laadukasta ja ajatonta jumpsuittia, jota voit pitää vielä monta vuotta eteenpäin kannattaa ehdottomasti käydä & Other Storiesin rekillä.9. Bikinit


Kuinka monesti sulle on käynyt niin, että kun lämpimät ilmat iskee ja kun tajuat haluavasi uudet bikinit kesäksi, valtaosa uutuuksista on jo myyty loppuun? Mulle on käynyt niin melkein joka vuosi. Tänä vuonna en aio olla se Matti Myöhänen ja nyt onkin paras aika lähteä bikiniostoksille. Minimalistiset selkeät linjat ja kaikki upeat leikkaukset on tämän kesän juttu! En malta odottaa, että päästään taas rannalle!

10. TrenssiViimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä klassinen trenssi kuuluu jokaisen naisen vaatevalikoimaan. Alkukevät vaatii vielä takkia ja trenssi onki mun ykkösvalinta. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan laadukkaan trenssin joka voi olla arvokkaan puoleinenkin. Trenssi kun ei koskaan lähde muodista ja siten saat rahoillesi parhaan vastineen. Parhaat trenssivalikoimat löytyy omasta mielestäni Booztilta, Nordströmiltä ja Asokselta.

...

Mitä sun kevään vaatevalikooimasta puuttuu vielä?