Vitsit, että on kivoja ja jännittäviä asioita edessä. Ne ketkä seuraa mua Instagramissa, tietääkin jo että riehuin koko viime viikon työn touhussa. Nyt uskallan kertoa, että olen työstämässä kokonaan uusia sivuja, niin että saan mahdollisimman järkevästi ja nätisti jäsennettyä muotiin ja tähän meidän perhe-elämään liittyvät asiat.

Oon aloittamassa bloggaajana nyt kokopäiväisesti ja siitä voin kiittää vain teitä, mun rakkaita lukijoita ja instaseuraajia. Siitä on jo 7 vuotta kun tää sai alkunsa ja nyt viimein on tultu monen mutkan kautta tähän. Bloggaaminen on ollu mun sydämen asia jo alkupäivistä lähtien ja oon aina haaveillu, että voisin tehdä tätä kokopäiväisesti. Ensin ajattelin, että oon asiasta ihan hissun kissun, mutta oon huono pitää teiltä salaisuuksia. Teistä on tullu osa mun normaaleja arkipäiviä, sama kuin yrittäisin pitää salaisuuksia mun parhailta ystäviltä.


Oon tosi tyytyväinen mun tuleviin sivuihin. Pitkään piti vääntää ja kääntää, että sain niistä sen näköiset kuin halusin. Vielä puuttuu muutama osanen, joten ihan vielä en pysty sulle niitä näyttää, mutta voit kuitenkin sun s.postilla liittyä mun tulevan blogin lukijoihin TÄSTÄ, niin saat heti tiedon kun sivusto aukeaa. Sillä aikaa halusin tulla jakamaan ne edullisemman pään perusvaatteet, jotka on helppo yhdistellä erilaisiin asuihin. Siksi nämä on myös niitä luottoyksilöitä, jotka ihan jokainen nainen tarvitsee. Parasta on, että löydät ne helposti alle viidellä kympillä! Itse tosin en ostais mistään näistä sitä edullisinta versioo. Näille tulee käyttöä nimittäin niin paljon, että parempi panostaa ennemmin laatuun niin saat niille sitten huomattavasti enemmän käyttökertoja.


Perus T-paitaPerus t-paita on päivien pelastus - varsinkin sillon, kun et oo ihan varma mitä pukisit päälle. Voit yhdistää sen farkkujen, hameen, housujen ja jopa mekon kanssa. Kuvien paita on itseasiassa miesten puolelta, kun en löytänyt vastaavaa naisten osastolta. Rakastuin sen pitkään helmaan kun yritin etsiä oversize mallista teepparia, jolla saisin tehtyä paremmasta asusta asteen arkisemman. Toisaalta jokainen tarvitsee myös yläpuolella olevan slimmimmän t-paidan, joka on malliltaan lyhyempi. Silloin se on helppo yhdistää ja laittaa vyötärön sisään myös hameiden kanssa.

Nude BodyPerusbody on ihan pakollinen tänäpäivänä. Matskun on hyvä olla tarpeeksi paksua, joustavaa ja pehmeää, niin sulla on taatusti hyvä olla koko päivän. Senpä takia se tulee niin usein hamuiltuakin päälle. Kun body on tarpeeksi laadukas, et tarvitse edes rintaliivejä alle ja jo se yksin on ajatuksena lähes taivaallinen kevättä ja tulevaa kesää ajatellen. 

TuubimekkoTämmöinen mekko on niin helppo pukee melkein mitä tarkoitusta varten tahansa. Panosta laatuun ja yritä etsiä vähän paksumpaa materiaalia oleva, jolloin se imartelee sun kroppaa parhaiten. Itse tykkään, että perusmidimekko löytyy kaapista ainakin mustana, valkoisena ja beigenä.

VillatakkiVillatakki sopii älyttömän hyvin myös kevääseen. Itse tykkään vähän reilummasta mallista, koska se on stailattavissa niin erilaisiin asuihin. Voit kerrostaa sen tai laittaa napit vain kiinni. Sido helma vyötärön sisään ja taas sulla on aivan uusi luukki.

Neliökärkiset Sandaalit

Neliökärkiset sandaalit on paitsi trendikkäät, ihan supermukavat päällä! Voit laittaa ne jalkaan töihin tai terassille, etkä varmasti too kärsimään hiertymistä. Tänä vuonna ajattelin vähän irrotella ja hankkia nämä myös vaaleankeltaisina. Näin sellaiset Zaran sivuilla, enkä vieläkään oo päässyt yli niistä!

LeopardihameKuka muistaa leopardihamevillityksen muutaman vuoden takaa? Tänä keväänä leopardihame on päässyt taas takaisin trendilistoille ja luulenpa, että se aletaan mieltämään vihdoin osaksi perusvaatteita. Itse tykkään leopardihameista mieluiten himppusen kiiltävällä matskulla, esim. satiinisena. Silloin se näyttää huomattavasti arvokkaammalta. Kietaisumalli on taas kesällä ihana vaihtoehto.

Slip-On KengätMatalapohjaiset slidersit kuuluu jokaisen naisen kenkävalikoimiin. Valitse neliökärkiset ja minimalistiset, niin saat sopimaan ne myös huolitellumman asun kanssa. Jos haluat, voit valita korolliset, eli ns. mulesit, mutta varsinkin jos kävelet paljon, enemmän saat rahoille vastinetta matalapohjaisilla.

...

Mitä kevään perusvaatteita sun täytyis vielä hankkia?

Älä unohda liittyä blogilukijoihin, niin saat ilmoituksen, kun uudet sivut aukeaa!