kaupallinen yhteistyö: Beliani


Ollaan nyt vuoden päivät nukuttu poikien kanssa samassa huoneessa levitettävällä sohvalla. Ajatus omasta makkarista herätti ensimmäisenä haaveet upouudesta sängystä. Oon maailman huonoin nukkuja. Mutta varsinkin lasten myötä yöunet on supistunu ihan minimiin. Unta tulee joka yö se noin 6 tuntia, mikä on pitkällä aikavälillä tosi vähön. Tuntuu siis entistä tärkeämmältä saada paras hyöty niistä muutamistakin nukutuista tunneista. 

Minulle tarjoutui mitä upein mahdollisuus valita uusi sänkymme huonekaluliike Belianin valikoimista. Homma ei ollut kuitenkaan mikään kaikista yksinkertaisin. Heidän valikoima on nimittäin täynnä toinen toistaan upeampia sänkyjä. Koska makkarimme on niin onnettoman kokoinen, en voinut kuitenkaan valita sinne mitä tahansa sänkyä. Apuna käytin mittanauhaa ja maalarinteippiä kun mallailin sopivan kokoista sänkyä huoneeseen. 

Loppupeleissä päädyin tähän superkauniiseen vaaleanharmaaseen SAVERNE sänkyyn, jonka nukkumatila on 140 cm. Sänky on kankainen ja varustettu nappisängynpäädyllä. Saverne sopii meidän sisustustyyliin kuin unelma. Oon niin supertyytyväinen!Halusin sänkyyn vielä ripauksen tunnelmaa ja hankin päädyn taakse liiketunnistimella toimivan led-valonauhan. Siinä oleva kiinnitysteippi pysyy erinomaisesti Savernessa kiinni vaikka sänky onkin kankainen. Se oli iso yllätys. Nyt valonauha tuo makuuhuoneen kimalleseinän oikeuksiinsa ihan uudella tavalla heijestellen siihen syksyn pimenevinä iltoina. Idean tähän sain Belianin valikoimissa olevasta FITOU-sängystä. Se ei itse mahtunut meille, mutta pienellä tuunauksella sain valoinspiksen toteutettua meidän Saverneen.

Tästä päivästä lähtien saat 15% alennusta Belianin valikoimasta  käyttämällä koodia BOMAN15. Koodi on voimassa 12.10. saakka. Nyt sullakin on hyvä mahdollisuus päivittää sänky kokonaan uuteen. 

Mitä sanot? Heräskö sänkyinspis sussakin?! 

Ihanaa alkanutta viikkoa! <3