Oon nyt empiny ja pohtinu ja ihmetelly. Mun elämä jakautuu niin selvästi kahteen osaan: Minä ja äitiys. Tuntuuko sustaki siltä? Varsinkin, kun Elionkin aloitti päiväkodin, muutos oli tosi radikaali. Puolet päivästä elän vain itselleni ja puolet päivästä olen sitten perheen äiti, enkä muuta edes ehdi ajattelemaan.

Kuulostaahan toi ääneen sanottuna aika radikaalilta, mutta molemmissa hommissa on paljon hyvää ja sitten vastapainona jotain huonoakin. Uskon, että aika moni kokee näin. Itsestään huolehtiminen on jokaisen äidin yksi suurimmista haasteista, josta ollaan ensimmäisten joukossa tinkimässä, jos on pakko. Siksi perheblogista haetaan ensimmäisenä vertaistukea nimenomaan vanhemmuuteen.


Kun ajattelen mun omaa blogia, uskon, että täältä haetaan vertaistukea paitsi vanhemmuuteen ja lapsiasioihin, myös kaksikulttuurisessa perheessä elömiseen. Ne aiheet koskee juurikin tuota elämäni toista osaa, äitiyttä. Kovasti haluaisin keskittyä elämäni molempiin osa-alueisiin, mutta yhdelle blogille se saattaisi olla vähän liikaa.

Siksi olen päättänyt nyt eriyttää fitness-höpinät ja mun omat kommellukset eri blogiinsa. Tämän blogin pyhitän jatkossa vain äitiydelle ja meidän kaksikulttuuriselle perhe-elämälle. Toivottavasti säkin tykkäät tästä ideasta. Nyt pelkästään fitneksestä kiinnostuneiden ei tarvitse kyllästyä mun vauvanyrityshöpinöihin ja toisaalta enemmän perheaiheesta innostuneet saavat vain sitä itseään.

Rinnakkaisblogi on mulla nyt työn alla, ja viimestään ensi viikolla saan avattua sen.

Sellaisia tuulia tälle päivälle!

Ensi postauksessa perehdytään sitten ongelmiin, joilta et voi välttyä kaksikulttuurisessa suhteessa. KÄÄK!! :D :D