Ajattelin aloittaa tämmöisen postaussarjan kun Kauneuslauantai. Alunperinhan aloitin tämän homman bloggaamalla kauneudesta. Nyt se on jäänyt hävyttömän taka-alalle, joten tehdäänpä korjausliike siihen Än, yy, tee NYT!

Jos pistoshoidot ei innosta, rajaamalla huulet yli pystyt helposti saamaan huuliin runsaasti lisävolyymia. Tänään käydään läpi pari kikkaa, joilla opit tekniikan, niin että lopputulos on upea ja täytelöinen, mutta luonnollinen.


1. Rajaa hyvin teroitetulla rajauskynällä huulten pielet luonnollista huulten rajaasi myöten. Piirrä pienet pisteet amorin kaaren sisäpuolelle myös aivan huulten rajan tuntumaan. Näin vältyt rajaamasta huulia yli amorin kaaren sisäpuolelta ja suupielistä, mikä on avainasia tekemään lopputuloksesta luonnollisen. 


2. Piirrä loput ohjepisteet huulten luonnollisen rajan yli. Tässä voit itse valita, kuinka paljon yli haluat mennä. Ylirajatessa, kynä saa olla ihan himpun verran tummempi kuin itse huulipuna, sillä muuten ylirajaus näkyy vaaleampana kuin puna huulten alueella, mikä paljastaa ylirajauksen ja tekee lopputuloksesta luonnottoman.


3. Yhdistä ohjepisteet huulten rajauskynällä. Mitä terävämpi kynä, sen tarkempaa viivaa pystyt tekemään ja sitä siistimpään lopputulokseen pääset. 


4. Levitä lopuksi huulipuna. Ylirajatessa kannattaa suosia mattahuulipunia, sillä kiiltävät punat luovat kohokohdan huulten luonnolliseen rajaan, mikä paljastaa ylirajauksen ja tekee lopputuloksesta luonnottoman. 


Tällä tekniikalla huuliin saa kyllä mukavasti volyymia näyttämättä luonnottomalta. Tämä toimii minkä tahansa värin kanssa, kunhan huulipuna ei ole liian kiiltävä ja rajauskynä on saman sävyinen, mutta ehkä puoli astetta tummempi. Arkisin toimii luonnollisten sävyjen kanssa ja juhliin voi sitten räväyttää vaikka tämmöisellä klassisen punaisella sävyllä. 

Oliko tästä tekniikasta sulle hyötyä?