Päätin tulla tekemään viimeisen jumpan ennen leikkausta ja sairaslomaa ulos. Alkaa jo pikkusen kyllästyttämään tuo olohuone treenilokaationa. Näissä maisemissa ja raikkaassa ilmassa huhkiminen on monin verroin antoisampaa. Vedin treenin meren rannalla, joka oli mun ihan omassa käytössä. Mitä luksusta! Meri oli peilityyni ja aurinko lämmitti.
Tein kuntopiirityyppisen kokovartalotreenin, jota oon aikasemmin vetänyt kotioloissa. Kyykkyhypyt on uusin tulokas mun treeneissä, enkä saa tehtyä niitä tämmöisessä treenissä kuin 10 putkeen. Ja kyllä polttaa. Hiekalla liike oli vielä monin verroin raskaampi. Vedin jokaisen liikkeen putkeen, jonka jälkeen hengittelin kolmisen minuuttia. Samanlaisia kierroksia tein yhteensä kolme.

Treeni:

Polvilta Kyykkyyn -> Kyykystä Hyppyyn x10
Askelkyykkyhypyt x10
Ojentajadipit portaissa x15
Lankkukierrot x20
Commandos x20
Incline Punnerrukset Portaissa x15
Oon jotenkin niin rakastunut nykyään keskivartalotreeneihin. Ennen ne oli niitä, jotka jätin välistä, jos vähänkään laiskotti. En tiedä voiko raskauksilla olla vaikutusta siihen, että keskivartalo tuntuu niin paljon vahvemmalta kuin ennen. Treenasin kyllä paljon Elionin jälkeen syvempiä vatsoja, koska pelkäsin vatsalihaserkaumaa. Sillä on kyllä saattanut olla vaikutusta. Ja ilolla editoin näitä kuvia, kun treeni on viimein myös alkanut näkymään vatsoissa.


Ai että oli ihana treeni. Suosittelen kyllä lämpimästi vaihtamaan jumppamaisemaa aina aika-ajoin. Mun tarkoitus oli alun perin mennä vain vähän hölkkäilemään rannalle, mutta innostuinkin tekemään päivän jumpan. Tämmöisessä treenissä syke pääsee nousemaan, joten sen kummempia aerobisia ei sitten enää tarvitakaan. Vuoden paras jumppa!

Huomenna on sitten se kauan odotettu kohdun korjausleikkaus. 

Hoitaja soitti perjantaina varmistaakseen, että olen maanantaina tulossa. Hän sanoi, että olen päivän ensimmäinen operaatio ja leikkaus alkaa jo klo 8.00. Mua alko jännittää aika paljon. Jos haluat päästä seuraamaan mun päivää ihan reaaliajassa, seuraa mua Instagramissa @niinaboman. Päivittelen päivän kulkua parhaani mukaan tarinoihin. Wish me luck!


Edellisessä postauksessa: Kutsu Sektioarven Korjausleikkaukseen - Näin Pian!