Bloggaan muodista. Rakastan sitä henkeen ja vereen. Se on vähän kuin päättymätön matka, kun rakastuu muotimaailmaan ja alkaa etsimään sitä omaa tyyliä. Muoti on kuulunut mun elämäntyyliin viimeiset kolme vuotta, mutta edelleenkin olen kehitysvaiheessa. Voikohan siinä edes olla koskaan valmis?

Korut on se osa-alue, josta olen viimeisimpien joukossa innostunut. Enkä varmasti ole ainoa, niin erityisiksi ja jotenkin uudenlaisiksi korutrendit on kehittyneet. Jos asu on simppeli, koruilla voi antaa sille sen kaivatun jujun. Ja se, minkä korutyylin valitset voi muuttaa asun hengen ihan toisenlaiseksi.

Tykkäsit sitten klassisen eleganteista koruista, tai haluat laittaa kaikki panokset pöytään, nämä ovat kevään 2019 suurimmat korutrendit.

So Shine Bright


Upeat ja uskaliaat strassikorut alkoi ilmestymään hyllyihin jo vuodenvaihteessa. Nämä nostalgiset timanttiputoukset sopii ehdottomasti illanviettoon. Itse pitäisin asun suhteellisen simppleinä, jotta timantit saa tilaa loistaa. Bling bling korvikset, rannerenkaat ja sormukset saa tänä sesonkina mennä vähän yli.

Herkät helmet

Helmet ovat tulleet takaisin katukuvaan, mutta kaikkea muuta kuin klassisina. Helmillä koristellut korvarenkaat, modernisti muotoillut rannekorut ja kaikki helmille epätavanomaiset tyylit on nyt se juttu. Helmissä on se ihana puoli, että vaikka ne on nykyään kaikkea muuta kuin sun mummin laatikosta löytyvät, huokuu niistä se oma elegantti henkensä. Helmet on varma valinta niin töihin kuin treffeillekin, mutta myös vapaa-ajan minimalistisen asun viimeistelyyn.


Merenneitona

Ei vain helmet, vaan nyt rulettaa myös se mistä ne helmet saadaan; eli simpukat. Tämä simpukankuori trendi lienee tällä hetkellä se kuumin, ainakin meillä Suomessa. Simpukankuorikorvikset ja -kaulakorut on nähty koristamassa jokatoisen tyyligurun asuatänä keväänä. Enkä ihmettele. Ne muistuttaa hyvin paljon helmikoruja, ja on siksi yhtä helppokäyttöisiä. Rohkeimmat valitsee sitten ihan rehellisen simpukan näköisiä designeja. Itse alan pikkuhiljaa lämmetä niillekin. Näen sen jo kirkkaana mun mielessä: jalassa kevyet slip-onit, päällä kellohelmainen lyhyt hame ja off-the-shoulder toppi, sekä kaulassa herkkä minisimpukoilla koristeltu kerroskaulakoru. Oiii!! Tule kesä pian.

My Heart Will Go... Big!


Romanttisella linjalla pysytään edellen. Mennäänpä jopa vähän yliromanttisen puolelle. Niin paljon, että yksikin väärä askel, ja asu menee ylimakeesta mauttoman puolelle. Mutta kun käytät hieman extra-aikaa ja stailaat nämä korut harkitusti, on sydänkorutrendi tämän kevään ylivoimasesti upein ja hauskin. Itse näen sydänkorut luomassa kontrastia kaikille maskuliinisille vaatteille. Toisaalta myös rohkeilla sydänkorviksilla voi helposti rikkoa yksivärisen asun tasapaksuuden ja tuoda siihen vähän nyanssia.

Prison Break

Yliromanttisesta kapinoivaksi. Tämän kevään trendeihin kuuluu ehdottomasti ketjut. Niin kapeat kuin ohutksin, yhdessä tai erikseen, riipuksilla tai ilman. Ketjut kuuluu sun ostoslistalle, kun etsit kesäasuja tasapainottavia asusteita. Pehmeät röyhelöt saa kaivattua rankaa, kun vastapainoksi ketjutat itsesi. Ketjut puolestaan ei näytä yhtään niin ronskeilta romanttisten asujen kaverina.

Konnankoukkuja

Ootko viimepäivinä piipahtanut suosituimpien liikkeiden koruosastolla? Jos olet, ei ole jääny varmasti epäselväksi, mikä trendi on tämän kevään ehdottomasti ylivoimaisin; kilpikonna eli tortoise korut. Ne on asun katseenvangitsijoita, jotka pystyy tekemään kokonaisuudesta asteen hauskemman ja rohkeemman.Mitkä korut on sun lemppareita tällä hetkellä?