Kuinka Tehdä Ylipolvensaappaista Imartelevat + 2,5-vuotiaan Mielipide Niistä

9.8.17

Ylipolvensaappaat asu

Ylipolvensaappaat ovat supertrendikkäät kaudesta toiseen. Mielestäni ne ansaitsisivat jo paikan perusvaatteista jokaisen komerossa. Ylipolvensaappaat ovat tosin mielestäni yhdet vaikeimmista kengistä yhdistää asuihin. Jos yhtään ei katso mitä kyseisten popojen kanssa yhdistää, asun kanssa voi hyvin nopeasti mennä metsään. Toki ylipolvensaappaat menevät lähes vaatteen kuin vaatteen kanssa, JOS kantajan sääret ovat kilometrin mittaiset. Jos et kuulu niihin onnekkaisiin, tässä olisi sinulle ja meille muille mini-ihmisille muutama perusvinkki asukokonaisuuksien kasaamiseen ylipolvensaappaiden kanssa.

1. Valitse tyköistuvat popot. Löysät ja leveät varret lyhentävät sääriä entisestään ja luovat horisontaalisia vaakalinjoja eritoten reisistä. Joustokankaisilla saappailla et tässä kohtaa voi mennä pieleen pitkien ja kapeiden säärten illuusion luomisessa.

2. Pidä linjat rikkomattomina. Horisontaaliset vaakarajat katkaisevat pituutta, olivat ne sitten missä tahansa kohtaa kehoa. Yhdistäessäsi saappaat kapeiden farkkujen tai legginsien kanssa, valitse saman väriset saappaat ja alaosa. Esim. mustat housut toimivat mustien saappaiden kanssa tehdäkseen sääristäsi pitkän näköiset. Yhdistäessäsi ylipolven saappaat lyhyen alaosan, kuten minihameen tai shortsien kanssa, valitse tässä kohtaa saappaat jotka ovat lähellä omaa ihonsävyäsi, välttääksesi horisontaalisten vaakalinjojen luomisen.

3. Valitse korkea vyötärö. Nappaa kaapistasi yläosaksi bodysuit, crop top tai tunkaise paidan helma alaosan sisään. Korkea vyötärö pidentää sääriä ja siksi imartelee myös lyhyitä ihmisiä ylipolvensaappaiden kanssa.

OUTFIT

otk boots

Kuinka tehdä pidemmän näköiset sääret

Ylipolvensaappaat

BELT & GLASSES NOT RECENT || HAT SIMILAR

On muuten uskomatonta, kuinka paljon 2,5-vuotias katsoo, paitsi mitä itse pukee päällensä, myös mitä muut läheiset pukevat. Leonhan ei suostu käyttämään vaatteita, joita ei itse ole kaupassa saanut valita. Kerran B uhmasi tätä, osti Leonille farkut kysymättä häneltä, ja arvatkaa kuinka kävi? Farkut lojuvat edelleen käyttämättöminä hänen kaapissaan. Jos edes ehdotan niiden kokeilua, Leon heittäytyy lattialle ja alkaa huutamaan: "Ei halunnut pukea tätä!" 

Tänään kaivettuani ylipolven saappaat esille, Leonin häkeltynyt katse jumittui minuun. Aloin pukemaan saappaita jalkaan, kun Leon hämmästellen kohahti: "Äiti..." Naureskellen kysyin, että no mitä. Leon vastasi: "Nämä hienot kengät äiti," samalla jalkojani hivellen. Ja hänhän ei kehu, ellei oikeasti tarkoita sitä. Oma tulevaisuuden Giorgio Armanini. Kyllä minimies onnistui antamaan äidille sylillisen itseluottamusta päivän kuvauksia varten. 

Kiinnittääkö teillä lapset huomiota omaan ja muiden pukeutumiseen?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Emmi muistaa aina kehua mun vaatteita jos ne on uudet tai en vain jostain syystä ole pitkään aikaan käyttänyt jotain vanhempaa vaatetta. :)

    VastaaPoista

Like us on Facebook

pinterest